Arkadaşlar Asus N56-vz kullanıyorum ama harddiskimin bozulmasından dolayı ssd alıp format atmak zorunda kaldım ve formattan sonra klavye ışığım yanmamaya başladı. Fn + kısayol tuşuna basınca hepsi çalışıyor ama sadece klavye ışığı tuşu çalışmıyor. Bunun için yükleyebileceğim bir driver varsa söyler misiniz? Özellikle de sayın @Recep Baltaş yardımcı olursa sevinirim.
Yukarıdaki linkten önce kuallandığın işlemtim sistemini seç, Windows 8.1 kullanıyorsan Windows 8'i seç çünkü orada anlattığım driver yok görünüyor. İşletim sistemini seçtikten sonra araçlar kısmında "Keyboard Device Filter Utility" seçeneği sanırım bu problemi çözebilir. Onu indirip bir deneme yap.
dediğinizi yaptım ama yine olmadı bilgisayar en başta açılırken 2 saniyelik yanma süresi oluyo sonra bilgisayar masaüstüne geçince sönüyor.Yardım Ederseniz Sevinirim.
On this page, you can always free download ASUS N56VZ Keyboard Device Filter Utility driver for Notebooks.
asus.drivercan.com
Bu sitedeki yazılımı dene olmazsa büyük ihtimalle yazılımsal bir hatadır varsa klavyende RGB kontrol tuşlarını fn ile dene olmazsa donanımsal bir hata olabilir.