Leptop Pilinin Bir anda Bitmesi

Tamam pili yenilicemde pc nin altında ek soğutucu var ayrıca pc yi yapabildiğim kadar yüksek performansda çalıştırıyorum. Aldığım gibi yine aynı olucak pil.

Tamam pili yenilicemde pc nin altında ek soğutucu var ayrıca pc yi yapabildiğim kadar yüksek performansda çalıştırıyorum. Aldığım gibi yine aynı olucak pil.

Ne demek istediğini anlayamadım? Pili yenilersen uzun bir süre sorun olmaz. Çok fazla aynı olacağını düşünüyorsan da yapılacak bir şey yok akımda kullanırsın olur biter.

Ne demek istediğini anlayamadım? Pili yenilersen uzun bir süre sorun olmaz. Çok fazla aynı olacağını düşünüyorsan da yapılacak bir şey yok akımda kullanırsın olur biter.
Demek istediğim yeni pili aldıktan sonra yine kısa bir süre sonra böyle olucak çünkü leptopun altında soğutucu var ve güç ayarlarını en yüksek performans yaptım. Akımda kullanırsamda elektrik gittiğinde pcye zararı olur.

Sürekli olarak şarjda kullandığına göre yeni bir pil alman gerekmiyor, elektrik kesilince de bilgisayarı kapatman için gereken boşluğa sahipsin.
Pil takılı olup, sürekli şarjda oynuyorum zatende pil patmalaz değil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…