Leptop uyku modundan kalkınca oyunlarda FPS ve ısınma sorunu

LightSelami

Kilopat
Daha fazla  
HP Pavilion 15 AY103-nt model leptopumu ne zaman uyku modundan kaldırıp oyunlara girsem 5 dakika sonra leptop 95-100 derecelere kadar çıkıp donmaya başlıyor. Restart atınca düzeliyor. Sorunu uyku moduna sokmayarak çözdüm fakat neden böyle bir şey olduğunu hala anlamış değilim.

Son düzenleyen: Moderatör:
HP Pavilion 15 AY103-nt model leptopumu ne zaman uyku modundan kaldırıp oyunlara girsem 5 dakika sonra leptop 95-100 derecelere kadar çıkıp donmaya başlıyor. Restart atınca düzeliyor. Sorunu uyku moduna sokmayarak çözdüm fakat neden böyle bir şey olduğunu hala anlamış değilim.
Benim bilgisayardada durum böyle. Sanki öğle uykusuna yatıp uyanınca ortaya çıkan baygınlık, tam uyanamamak gibi. [emoji23]

Benim bilgisayardada durum böyle. Sanki öğle uykusuna yatıp uyanınca ortaya çıkan baygınlık, tam uyanamamak gibi. [emoji23]
Hocam ben bide ilk zamanlarda sürekli leptopu uyku modundan kaldırıyordum hiç kapatmıyordum ne zaman açsam sürekli en düşük seviyeli oyunlarda bile drop yiyordum uyku modunu devre dışı bırakınca sorun düzeldi bunuda tesadüfen çözdüm :D ama hala merak ediyorum neden böyle birşey oluyor.

Hocam ben bir de ilk zamanlarda sürekli laptopu uyku modundan kaldırıyordum hiç kapatmıyordum ne zaman açsam sürekli en düşük seviyeli oyunlarda bile drop yiyordum uyku modunu devre dışı bırakınca sorun düzeldi bunu da tesadüfen çözdüm :D ama hala merak ediyorum neden böyle bir şey oluyor.

Hocam bende de oluyor uykuya geçince hani bilirsin insanlar 2 3 saat öğleyin uyur ya uyanınca direk bir şey yapasın gelmiyor mayışmış gibi oluysun bilgisayarda öyle olması saçma olmuş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı