TheOxygen1 Yoctopat Katılım 23 Kasım 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #1 Merhaba Letasoft Sound Booster virüs var mı? VirusTotal'da trojan diyor. VirusTotal doğru söylüyor mu yalan mı söylüyor çünkü VirusTotal piskolojimi bozdu. Bütün uygulamalara virüs diyor VirusTotal. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Kasım 2024
Merhaba Letasoft Sound Booster virüs var mı? VirusTotal'da trojan diyor. VirusTotal doğru söylüyor mu yalan mı söylüyor çünkü VirusTotal piskolojimi bozdu. Bütün uygulamalara virüs diyor VirusTotal.
gorko Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 3.289 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #2 VirusTotal linkini atar mısınız? False-positive olma ihtimali var.
TheOxygen1 Yoctopat Katılım 23 Kasım 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #3 gorko dedi: VirusTotal linkini atar mısınız? False-positive olma ihtimali var. Genişletmek için tıkla... VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com gorko dedi: VirusTotal linkini atar mısınız? False-positive olma ihtimali var. Genişletmek için tıkla... @gorko Attım knk bakarmısın VirusTotal
gorko dedi: VirusTotal linkini atar mısınız? False-positive olma ihtimali var. Genişletmek için tıkla... VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com gorko dedi: VirusTotal linkini atar mısınız? False-positive olma ihtimali var. Genişletmek için tıkla... @gorko Attım knk bakarmısın VirusTotal
gorko Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 3.289 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #4 TheOxygen1 dedi: VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com @gorko attım kanka bakar mısın VirusTotal Genişletmek için tıkla... Temiz.
TheOxygen1 dedi: VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com @gorko attım kanka bakar mısın VirusTotal Genişletmek için tıkla... Temiz.
TheOxygen1 Yoctopat Katılım 23 Kasım 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #5 gorko dedi: Temiz. Genişletmek için tıkla... sağol knk