Szaszy Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 212 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2024 #1 Dün bir ürünün detaylarını ögrenmek icin yazmıştım, sonrasında böyle bir şeyle karşılaştım. Ayarlarda telefon numaranı göster falan kapalı fakat neden oldu bu?
Dün bir ürünün detaylarını ögrenmek icin yazmıştım, sonrasında böyle bir şeyle karşılaştım. Ayarlarda telefon numaranı göster falan kapalı fakat neden oldu bu?
kerosene Hectopat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 1.413 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 16 Mayıs 2024 #2 Sizin bir ilanınız var mı?
İlkay Baki Bayram Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 2.118 Makaleler 1 Çözümler 32 Yer Bursa 16 Mayıs 2024 #3 İlanınız varsa, ilan oluştururken telefonumu arasın gibi bir ayarı aktif hale getirdiyseniz müşteri ilanınızda telefonunu arayabilir.
İlanınız varsa, ilan oluştururken telefonumu arasın gibi bir ayarı aktif hale getirdiyseniz müşteri ilanınızda telefonunu arayabilir.
Szaszy Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 212 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2024 #4 kerosene dedi: Sizin bir ilanınız var mı? Genişletmek için tıkla... Evet var. İlkay Baki Bayram dedi: İlanınız varsa, ilan oluştururken telefonumu arasın gibi bir ayarı aktif hale getirdiyseniz müşteri ilanınızda telefonunu arayabilir. Genişletmek için tıkla... Hayır kapamıştım ilana koyarken. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mayıs 2024
kerosene dedi: Sizin bir ilanınız var mı? Genişletmek için tıkla... Evet var. İlkay Baki Bayram dedi: İlanınız varsa, ilan oluştururken telefonumu arasın gibi bir ayarı aktif hale getirdiyseniz müşteri ilanınızda telefonunu arayabilir. Genişletmek için tıkla... Hayır kapamıştım ilana koyarken.
İlkay Baki Bayram Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 2.118 Makaleler 1 Çözümler 32 Yer Bursa 16 Mayıs 2024 #5 Szaszy dedi: Evet var. Hayır kapamıştım ilana koyarken. Genişletmek için tıkla... Allah Allah, ilan linkini atar mısınız bakayım.
Szaszy dedi: Evet var. Hayır kapamıştım ilana koyarken. Genişletmek için tıkla... Allah Allah, ilan linkini atar mısınız bakayım.
Szaszy Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 212 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2024 #6 İlkay Baki Bayram dedi: Allah Allah, ilan linkini atar mısınız bakayım. Genişletmek için tıkla... Hesabı sildim, kullanmıyordum zaten. Fakatmeden böyle bir saçmalık oldu anlayamadım. İlkay Baki Bayram dedi: Allah Allah, ilan linkini atar mısınız bakayım. Genişletmek için tıkla... Normalde ilanda telefon numarası nerede gözükür? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mayıs 2024
İlkay Baki Bayram dedi: Allah Allah, ilan linkini atar mısınız bakayım. Genişletmek için tıkla... Hesabı sildim, kullanmıyordum zaten. Fakatmeden böyle bir saçmalık oldu anlayamadım. İlkay Baki Bayram dedi: Allah Allah, ilan linkini atar mısınız bakayım. Genişletmek için tıkla... Normalde ilanda telefon numarası nerede gözükür?
İlkay Baki Bayram Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 2.118 Makaleler 1 Çözümler 32 Yer Bursa 16 Mayıs 2024 #7 Szaszy dedi: Hesabı sildim, kullanmıyordum zaten. Fakatneden böyle bir saçmalık oldu anlayamadım. Normalde ilanda telefon numarası nerede gözükür? Genişletmek için tıkla... Dikkat etmedim ama altta gözüküyor uygulamasında, sitede sağ tarafta sanırım.
Szaszy dedi: Hesabı sildim, kullanmıyordum zaten. Fakatneden böyle bir saçmalık oldu anlayamadım. Normalde ilanda telefon numarası nerede gözükür? Genişletmek için tıkla... Dikkat etmedim ama altta gözüküyor uygulamasında, sitede sağ tarafta sanırım.
Pikachu.34 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 4.883 Makaleler 4 Çözümler 26 Yer İstanbul 16 Mayıs 2024 #8 Bunun gibi. Dosya Ekleri Screenshot_2024-05-16-01-09-34-552_com.abtnprojects.ambatana.jpg 92,8 KB · Görüntüleme: 839