K khan356 Decapat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2025 #1 Merhaba, aldığım ürün 3 gün içinde gelmedi. İptal talebi oluşturdum ve onaylandı. Param ne zaman gelir? 2 gun geçtı. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Eylül 2025
Merhaba, aldığım ürün 3 gün içinde gelmedi. İptal talebi oluşturdum ve onaylandı. Param ne zaman gelir? 2 gun geçtı.
magicfrozy Hectopat Katılım 6 Mayıs 2022 Mesajlar 576 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2025 #2 khan356 dedi: Merhaba, aldığım ürün 3 gün içinde gelmedi. İptal talebi oluşturdum ve onaylandı. Param ne zaman gelir? 2 gun geçtı. Genişletmek için tıkla... 2 gün inceleme 3 gün bankanın iadesi desek bu hafta gelir. Haftasonlarını dahil edilmez ayrıca bu günlere. İş günü olmadığı için.
khan356 dedi: Merhaba, aldığım ürün 3 gün içinde gelmedi. İptal talebi oluşturdum ve onaylandı. Param ne zaman gelir? 2 gun geçtı. Genişletmek için tıkla... 2 gün inceleme 3 gün bankanın iadesi desek bu hafta gelir. Haftasonlarını dahil edilmez ayrıca bu günlere. İş günü olmadığı için.
K khan356 Decapat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2025 #3 magicfrozy dedi: 2 gün inceleme 3 gün bankanın iadesi desek bu hafta gelir. Haftasonlarını dahil edilmez ayrıca bu günlere. İş günü olmadığı için. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim.
magicfrozy dedi: 2 gün inceleme 3 gün bankanın iadesi desek bu hafta gelir. Haftasonlarını dahil edilmez ayrıca bu günlere. İş günü olmadığı için. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim.