Letgo dolandırıcılığı

Yazı yazmayı unutmuşsun.
Hayır unutmadım. Yasağım vardı yazamadım.
2 gündür uyku uyumadım. Maalesef dava ile vs. uğraşmakla elime herhangi bir şeyin geçeceğini düşünmüyorum. Hayat dersi oldu diyelim.
Değil ustam. Profillerinde yazan adres saçma sapan bir yer.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2021-02-13-01-21-40-500_com.whatsapp.jpg
    64 KB · Görüntüleme: 67
Son düzenleme:
Dostum dikkat etseydin keşke. Hem fiyatı çok ucuz hem de sen parayı havale yaparsan ürün gönderilecek. Biraz şüphe arasaydın keşke parana yazık olmuş.

Arkadaşlar satıcı başka bir hesapla, başka bir isimle Letgoda buldum. Başka bir telefondan ürününü almak istediğimi söyledim ve Whatsapp iletişim numaralarını istedim. Bana aynı iletişm numarası ve iban ilettiler. Şebeke tarzında bir şey olduklarını düşünmüyorum. Ne yapmalıyım ?

Polise gitmiş olsam bana yardımcı olurlar mı? Onları da boşuna meşgul etmek istemiyorum. Bana ne gibi bir yol izletirler ?

Polise gitmiş olsam bana yardımcı olurlar mı? Onları da boşuna meşgul etmek istemiyorum. Bana ne gibi bir yol izletirler ?
Onların görevi bu zaten. Gidip şikayetçi olucaksınız. İban’ının olduğunu söyleyeceksiniz konuşmalar olduğunu göstereceksiniz. İfadenizi alıcaklar o kadar. İbana teslim ettiğiniz için işiniz biraz daha kolay olur. İban sonuçta kişinin üzerine çıkartılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…