ugfb Femtopat Katılım 28 Ocak 2023 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2023 #1 Merhaba. Letgo'dan bir şeyler almak istiyorum ama güvenli mi onu bilmiyorum. Sizce güvenli mi? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ocak 2023
E Emir07 Centipat Katılım 28 Kasım 2022 Mesajlar 385 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2023 #2 ugfb dedi: Merhaba. Letgo'dan bir şeyler almak istiyorum ama güvenli mi onu bilmiyorum. Sizce güvenli mi? Genişletmek için tıkla... Hocam uygulama sadece aracıdır. Satan kişide biter o iş.
ugfb dedi: Merhaba. Letgo'dan bir şeyler almak istiyorum ama güvenli mi onu bilmiyorum. Sizce güvenli mi? Genişletmek için tıkla... Hocam uygulama sadece aracıdır. Satan kişide biter o iş.
WaxyLocket Hectopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 1.123 31 Ocak 2023 #3 ugfb dedi: Merhaba Letgo'dan bir şeyler almak istiyorum ama güvenli mi onu bilmiyorum sence güvenli mi? Genişletmek için tıkla... Satıcıdan satıcıya değişir elden alırsanız sorun yaşamazsınız Letgo ürün satmaz satanların satmak için kullanıdğı platformdur.
ugfb dedi: Merhaba Letgo'dan bir şeyler almak istiyorum ama güvenli mi onu bilmiyorum sence güvenli mi? Genişletmek için tıkla... Satıcıdan satıcıya değişir elden alırsanız sorun yaşamazsınız Letgo ürün satmaz satanların satmak için kullanıdğı platformdur.
3 393060 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 5.909 Makaleler 3 Çözümler 65 31 Ocak 2023 #4 Bence değil Sahibinden, Letgo'ya göre daha güvenli param güvende sistemi var.
Vito S Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 3.779 Makaleler 5 Çözümler 13 31 Ocak 2023 #5 Letgo sadece bir aracı. Önemli olan satan kişi güvenli mi değil mi. Güvenilirliği değişebilir ama uygulamada hata olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Bir monitör satıyorum ve tüm gün boyunca gelen mesajların hepsi kendiliğinden siliniyor.
Letgo sadece bir aracı. Önemli olan satan kişi güvenli mi değil mi. Güvenilirliği değişebilir ama uygulamada hata olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Bir monitör satıyorum ve tüm gün boyunca gelen mesajların hepsi kendiliğinden siliniyor.
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 31 Ocak 2023 #6 Uygulama güvenilir de ürünü aldığın kişiye bakacaksın. Bayağı ürün sattım o sitede tek korkum satış yaparken bıçaklanmak.
Uygulama güvenilir de ürünü aldığın kişiye bakacaksın. Bayağı ürün sattım o sitede tek korkum satış yaparken bıçaklanmak.
Vito S Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 3.779 Makaleler 5 Çözümler 13 31 Ocak 2023 #7 SHYAH dedi: Uygulama güvenilir de ürünü aldığın kişiye bakacaksın. Bayağı ürün sattım o sitede tek korkum satış yaparken bıçaklanmak. Genişletmek için tıkla... Ben de sahte para verirler diye korkuyorum. Ne hale geldik ya.
SHYAH dedi: Uygulama güvenilir de ürünü aldığın kişiye bakacaksın. Bayağı ürün sattım o sitede tek korkum satış yaparken bıçaklanmak. Genişletmek için tıkla... Ben de sahte para verirler diye korkuyorum. Ne hale geldik ya.
5 511993 Hectopat Katılım 2 Ocak 2022 Mesajlar 1.237 Çözümler 1 31 Ocak 2023 #8 393060 dedi: Bence değil Sahibinden, Letgo'ya göre daha güvenli param güvende sistemi var. Genişletmek için tıkla... O sistem mantıklı bir sistem değil.
393060 dedi: Bence değil Sahibinden, Letgo'ya göre daha güvenli param güvende sistemi var. Genişletmek için tıkla... O sistem mantıklı bir sistem değil.
E emirtmurr Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 1.960 Çözümler 5 Yer Frankfurt Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Ocak 2023 #9 Vito S dedi: Ben de sahte para verirler diye korkuyorum. Ne hale geldik ya. Genişletmek için tıkla... Hocam karttan nasıl sahte para verecekler anlamadım?
Vito S dedi: Ben de sahte para verirler diye korkuyorum. Ne hale geldik ya. Genişletmek için tıkla... Hocam karttan nasıl sahte para verecekler anlamadım?
Vito S Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 3.779 Makaleler 5 Çözümler 13 31 Ocak 2023 #10 emirtmurr dedi: Hocam karttan nasıl sahte para verecekler anlamadım? Genişletmek için tıkla... Yüz yüze alım satım yaparken hocam.
emirtmurr dedi: Hocam karttan nasıl sahte para verecekler anlamadım? Genişletmek için tıkla... Yüz yüze alım satım yaparken hocam.