Rumblexs Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 01:18 #1 Bugün bir ekran kartı sipariş verdim ve mevcut kartımı ilana koydum ve hesabım ban yedi. Siparişim iptal mi olacak nasıl takip edeceğim? Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 01:24
Bugün bir ekran kartı sipariş verdim ve mevcut kartımı ilana koydum ve hesabım ban yedi. Siparişim iptal mi olacak nasıl takip edeceğim?
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.220 Makaleler 3 Çözümler 61 Bugün 01:28 #2 Letgo desteğe danış. Bizzat yardım iste. Artı 0 Eksi
balkann Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.326 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 02:07 #3 Aynısı 2 gün önce bana da oldu. Mesajlar kısmında sahibinden ifadesini geçirdim ondan olabilir diye tahmin ediyorum faka herhangi bir açıklama vs. yok. Saçma bir yönetime sahip maalesef. Artı 0 Eksi
Aynısı 2 gün önce bana da oldu. Mesajlar kısmında sahibinden ifadesini geçirdim ondan olabilir diye tahmin ediyorum faka herhangi bir açıklama vs. yok. Saçma bir yönetime sahip maalesef.