HacıArda Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 177 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Kasım 2021 #1 Merhaba, Letgo üzerinden benim bulunduğum şehirde olmayan direksiyon seti alacağım. 400 TL 30 TL de kargo. Bu işi nasıl yapacağım? İlk ben mi parayı yollayacağım yoksa ilk o mu kargoya verecek? Ben parayı yollayinca ürün gondermezse ne olacak? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Kasım 2021
Merhaba, Letgo üzerinden benim bulunduğum şehirde olmayan direksiyon seti alacağım. 400 TL 30 TL de kargo. Bu işi nasıl yapacağım? İlk ben mi parayı yollayacağım yoksa ilk o mu kargoya verecek? Ben parayı yollayinca ürün gondermezse ne olacak?
FurkannC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2016 Mesajlar 4.160 Makaleler 3 Çözümler 40 10 Kasım 2021 #2 Önce para gönderilir genelde. Ürünü göndermezse dolandırılmış olursunuz. Mahkeme vb. ile uğraşırsınız. Bu da çok uzun bir süreç.
Önce para gönderilir genelde. Ürünü göndermezse dolandırılmış olursunuz. Mahkeme vb. ile uğraşırsınız. Bu da çok uzun bir süreç.