dmrn37 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 433 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Ağustos 2022 #1 Başlıktaki gibi ilan beklemede diyor ve yayınlanmıyor. Acilen ekran kartımı satmam lazım ama satamıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ağustos 2022
Başlıktaki gibi ilan beklemede diyor ve yayınlanmıyor. Acilen ekran kartımı satmam lazım ama satamıyorum.
Daforum Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2022 #2 Yeni güncelleme ile birçok sorun düzeltmeleri gerek. Sanırım sonraki güncellemeye kadar ekleyemezsiniz ama sahibinden ve marketplace e koyabilirsiniz.
Yeni güncelleme ile birçok sorun düzeltmeleri gerek. Sanırım sonraki güncellemeye kadar ekleyemezsiniz ama sahibinden ve marketplace e koyabilirsiniz.
dmrn37 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 433 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Ağustos 2022 #3 Daforum dedi: Yeni güncelleme ile birçok sorun düzeltmeleri gerek. Sanırım sonraki güncellemeye kadar ekleyemezsiniz ama sahibinden ve marketplace e koyabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ne zaman gelir bu güncelleme sizce tahmini.
Daforum dedi: Yeni güncelleme ile birçok sorun düzeltmeleri gerek. Sanırım sonraki güncellemeye kadar ekleyemezsiniz ama sahibinden ve marketplace e koyabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ne zaman gelir bu güncelleme sizce tahmini.
Daforum Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2022 #4 dmrn37 dedi: Ne zaman gelir bu güncelleme sizce tahmini. Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum en kısa zamanda geleceğini düşünüyorum. Uygulamayı silip geri yüklemeyi dendiniz mi?
dmrn37 dedi: Ne zaman gelir bu güncelleme sizce tahmini. Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum en kısa zamanda geleceğini düşünüyorum. Uygulamayı silip geri yüklemeyi dendiniz mi?
dmrn37 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 433 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Ağustos 2022 #5 Daforum dedi: Bilemiyorum en kısa zamanda geleceğini düşünüyorum. Uygulamayı silip geri yüklemeyi dendiniz mi? Genişletmek için tıkla... Denemedim. Daforum dedi: Bilemiyorum en kısa zamanda geleceğini düşünüyorum. Uygulamayı silip geri yüklemeyi dendiniz mi? Genişletmek için tıkla... Olmadı hocam ilanı sildim yeniden yayınladım yine aynı beklemede diyor aktif demesi lazım. Son düzenleme: 14 Ağustos 2022
Daforum dedi: Bilemiyorum en kısa zamanda geleceğini düşünüyorum. Uygulamayı silip geri yüklemeyi dendiniz mi? Genişletmek için tıkla... Denemedim. Daforum dedi: Bilemiyorum en kısa zamanda geleceğini düşünüyorum. Uygulamayı silip geri yüklemeyi dendiniz mi? Genişletmek için tıkla... Olmadı hocam ilanı sildim yeniden yayınladım yine aynı beklemede diyor aktif demesi lazım.