Takeshi Kovacs Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mayıs 2014 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer Adana 3 Ağustos 2021 #21 Silinen üye dedi: Üyeliği yokmuş. Genişletmek için tıkla... Hem zahmetsiz hem de maliyetsiz bir işlem satıcı için. Eğer açmıyorsa iyi niyetinden şüphe etmekte fayda var.
Silinen üye dedi: Üyeliği yokmuş. Genişletmek için tıkla... Hem zahmetsiz hem de maliyetsiz bir işlem satıcı için. Eğer açmıyorsa iyi niyetinden şüphe etmekte fayda var.
PlayerSV Centipat Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 146 Çözümler 3 3 Ağustos 2021 #22 319179 dedi: Emin ol hiç bir hak talep edemez. Sanırım sen yt de dolandırılan insanların hikayelerini hiç izlemedin. Genişletmek için tıkla... Edemez tabi kim diyor ona git eft ile elin adamından telefon al diye 2.500 tane mağdur var
319179 dedi: Emin ol hiç bir hak talep edemez. Sanırım sen yt de dolandırılan insanların hikayelerini hiç izlemedin. Genişletmek için tıkla... Edemez tabi kim diyor ona git eft ile elin adamından telefon al diye 2.500 tane mağdur var
H |-Hakan-| Hectopat Katılım 19 Ağustos 2018 Mesajlar 680 Çözümler 4 3 Ağustos 2021 #23 Ben sizin yerinizde olsam güvenmezdim. Başıma böyle bir olay geldiği için söylüyorum(olan 350TL'ye oldu)
Ben sizin yerinizde olsam güvenmezdim. Başıma böyle bir olay geldiği için söylüyorum(olan 350TL'ye oldu)