Usta Halkbank yani banka önemli değil. Savcının dediği IBAN no kiminse ben ona keserim cezayı dedi. Hiç sıkıntı yok mesajları dekontu hepsini ekledi dilekçeye.
Yok kardeş bana da yazdı savcılıktan geliyom bilmem ne bir sürü güya kargodan dönmüş ürün ama alakası yok. Resmen dolandırıcı ya ben şikayetimden vazgeçmiyorum sizde vazgeçmeyin.
Yok kardeş bana da yazdı savcılıktan geliyom bilmem ne bir sürü güya kargodan dönmüş ürün ama alakası yok. Resmen dolandırıcı ya ben şikayetimden vazgeçmiyorum sizde vazgeçmeyin.
Kargoda cart curt diyip süreyi uzatıyo sonra çok aradığınızda yada mesaj attığınızda numara değiştirir huyudur bunun kurutacağız bu sahtekar adamı el birliği ile bitireceğiz
Kargoda cart curt deyip süreyi uzatıyor sonra çok aradığınızda ya da mesaj attığınızda numara değiştirir huyudur bunun kurutacağız bu sahtekar adamı el birliği ile bitireceğiz.
Allah'ın izniyle bu sahtekar Ömer sayesinde sadece ekran kartını değil bilgisayarıda alıp okula devam edebileceğim ve amacım başka kimsenin canını yakamaması yeni yılda umarım bir şeyler olur artık.
Kargoda cart curt deyip süreyi uzatıyor sonra çok aradığınızda ya da mesaj attığınızda numara değiştirir huyudur bunun kurutacağız bu sahtekar adamı el birliği ile bitireceğiz
Allah'ın izniyle bu sahtekar Ömer sayesinde sadece ekran kartını değil bilgisayarıda alıp okula devam edebileceğim ve amacım başka kimsenin canını yakamaması yeni yılda umarım bir şeyler olur artık.
Aynen kardeş numara değil anca kimliği değiştirmesi lazım ama yolun sonuna geldi. Bugün çok iyi gelişmeler oldu dosyay eklendi şikayetçilerin eline düştü artık.