kermwastakenn Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2025 #1 Letgo'da bir ürün için anlaştık. 25 bin civarı, Param Güvende ile alacağım. Alıcı tarafında güvenilir mi?
Letgo'da bir ürün için anlaştık. 25 bin civarı, Param Güvende ile alacağım. Alıcı tarafında güvenilir mi?
faydilek Hectopat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2025 #2 Hocam vallahi ben bir telefon alacaktım Letgo'dan ama çok güvenli gelmedi (satıcı kaynaklı). Kağıt üstünde koruyor gibi ama bilemedim.
Hocam vallahi ben bir telefon alacaktım Letgo'dan ama çok güvenli gelmedi (satıcı kaynaklı). Kağıt üstünde koruyor gibi ama bilemedim.
Squu Hectopat Katılım 16 Mart 2022 Mesajlar 939 25 Ağustos 2025 #3 Tabii ürün size geliyor siz onaylamadan para karsıya gecmez. Eğer saticinin demedigi bir sey cikar memnun kalmazsaniz onaylamadan geri gönderiyorsunuz. Olan sadece ödediğiniz hizmet bedeline oluyor eger varsa. Var mi emin degilim sarı sitede var
Tabii ürün size geliyor siz onaylamadan para karsıya gecmez. Eğer saticinin demedigi bir sey cikar memnun kalmazsaniz onaylamadan geri gönderiyorsunuz. Olan sadece ödediğiniz hizmet bedeline oluyor eger varsa. Var mi emin degilim sarı sitede var
kermwastakenn Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2025 #4 faydilek dedi: Hocam vallahi ben bir telefon alacaktım Letgo'dan ama çok güvenli gelmedi (satıcı kaynaklı). Kağıt üstünde koruyor gibi ama bilemedim. Genişletmek için tıkla... Hocam biraz araştırdım alıcı tarafından güvenilir olduğu söyleniyor ama çok bilemedim sizce bu riske girilir mi?
faydilek dedi: Hocam vallahi ben bir telefon alacaktım Letgo'dan ama çok güvenli gelmedi (satıcı kaynaklı). Kağıt üstünde koruyor gibi ama bilemedim. Genişletmek için tıkla... Hocam biraz araştırdım alıcı tarafından güvenilir olduğu söyleniyor ama çok bilemedim sizce bu riske girilir mi?
Squu Hectopat Katılım 16 Mart 2022 Mesajlar 939 25 Ağustos 2025 #5 kermwastakenn dedi: Hocam biraz araştırdım alıcı tarafından güvenilir olduğu söyleniyor ama çok bilemedim sizce bu riske girilir mi? Genişletmek için tıkla... Girilir neden girilmesin? Paraniz once bir havuza dusuyor siz onay verince karsiya gidiyor risk yok
kermwastakenn dedi: Hocam biraz araştırdım alıcı tarafından güvenilir olduğu söyleniyor ama çok bilemedim sizce bu riske girilir mi? Genişletmek için tıkla... Girilir neden girilmesin? Paraniz once bir havuza dusuyor siz onay verince karsiya gidiyor risk yok
kermwastakenn Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2025 #6 Squu dedi: Girilir neden girilmesin? Paraniz once bir havuza dusuyor siz onay verince karsiya gidiyor Risk yok Genişletmek için tıkla... Sanırım deneyeceğim hocam. Teşekkürler.
Squu dedi: Girilir neden girilmesin? Paraniz once bir havuza dusuyor siz onay verince karsiya gidiyor Risk yok Genişletmek için tıkla... Sanırım deneyeceğim hocam. Teşekkürler.