İkinci el ekran kartı almak istiyorum. Fakat Manisa'da neredeyse hiç ekran kartı satan yok.
Bende Letgo üzerinden kendi bütçeme uygun bir ekran kartı buldum fakat dolandırılma olasılığım var yani parayı gönderdikten sonra ürünü kargolamazsa dolandırılmış oluyorum.
Letgo elden alma platformu. 100% dolandırılırsın. Letgo'nun da sorumluluğunda değil zaten sahibinden GET gibi yöntemleri tercih edin yada satıcı get açsın.
Ürünü elden alın. Elden satacak yer bulamıyorsanız almayın. Al gülüm ver gülüm en güzel yöntem. Biraz daha para biriktirip sıfır alın. Kar edelim derken paradan da olursunuz.
GET yöntemi ile aldığım hiçbir üründen sıkıntı çekmedim. Ekran kartı aldım, sistemime uymadı, geri gönderdim. Kendim GET ile ekran kartı sattım. Sakın elden almayın çok riskli.
GET yöntemi ile aldığım hiçbir üründen sıkıntı çekmedim. Ekran kartı aldım, sistemime uymadı, geri gönderdim. Kendim GET ile ekran kartı sattım. Sakın elden almayın çok riskli.
Şu an bende satış yapıyorum. Bir çok kişi mesaj atıyor sorunlu, sorunsuz vb. gibi bir kaç kişiye evde test edip o şekilde ikna ettim. Güven meselesi tabi herkese de güvenilmez.