Letgo üzerinden dolandırıldım

Hocam sonuç nedir acaba alabildiniz mi paranızı?

Abilerim kardeşlerim maalesef olumlu bir sonuç çıkmadı. Egm'ne gittiğimde durumu buraya yazdığım gibi detaylıca anlattım, komiser bir önerisini dinleyerek ileriye gitmedim, komiserin bir tanıdığının başına gelmiş, ama onu dolandıran tam bir organize suç çetesiymiş. 2 yıl mahkeme sürmüş ortaya sicilinde çıkan bunun gibi olumsuz dava yüzünden bazı mesleklere girememiş. Bunu bana anlatınca hakkımı aramak gibi bir durumum da ortadan kalktı. Ben Allah'a havale ettim Allah bir yerden mutlaka çıkarmıştır.
Şöyle olumlu bir durum da söyleyeyim. Dolandırıldıktan 2 gün sonra Allah karşıma RX 470 ekran kartı satan bir abiyi çıkardı 2-3 ay önce piyasa değeri 800 TL olan kartı inanması güç ama 100TL karşılığında verdi. Yani uzun lafın kısası dostlar Allah kimsenin yanına bırakmaz şükür edersen daha hayırlısını verir.
Kalın sağlıcakla... <3

Hayırlı olsun hocam, dolandırıcı şahıs ahirette hesabını nasıl verecek merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…