2 246675 Kilopat Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 3.812 Makaleler 6 Çözümler 22 17 Haziran 2021 #11 RUSHTOB dedi: Polis ile gidin yoksa bardağı da kaptırırsınız Üzüldüm bu arada geçmiş olsun. Dövmek gerek bunları. Aaaa aklıma fikir geldi. Mahalleden adam toplayıp adam geldiği zaman dövsene. Genişletmek için tıkla... Evet dövmek her şeyin çözümü zaten. Böyle düşünmeye "dewamke".
RUSHTOB dedi: Polis ile gidin yoksa bardağı da kaptırırsınız Üzüldüm bu arada geçmiş olsun. Dövmek gerek bunları. Aaaa aklıma fikir geldi. Mahalleden adam toplayıp adam geldiği zaman dövsene. Genişletmek için tıkla... Evet dövmek her şeyin çözümü zaten. Böyle düşünmeye "dewamke".
layisxq Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 394 Çözümler 1 17 Haziran 2021 #12 PashaReyiz dedi: Ürünü size gönderdi mi başka hesaplarının olması bir suç değil. Genişletmek için tıkla... Hayır göndermedi, başka hesaptan ulaşıp öyle buluşup paramı almak için söyledim Başaramadık.Abi dedi: Kim 7 bine iphone 11 pro verir bi düşünün. Karakola gidin olayı en baştan anlatın, sonra buluşmaya polis ile gidin. Genişletmek için tıkla... Bende anlayamamıştım başta ama adam aşırı güvenilir şekilde konuşuyordu gerçekten inanmıştım
PashaReyiz dedi: Ürünü size gönderdi mi başka hesaplarının olması bir suç değil. Genişletmek için tıkla... Hayır göndermedi, başka hesaptan ulaşıp öyle buluşup paramı almak için söyledim Başaramadık.Abi dedi: Kim 7 bine iphone 11 pro verir bi düşünün. Karakola gidin olayı en baştan anlatın, sonra buluşmaya polis ile gidin. Genişletmek için tıkla... Bende anlayamamıştım başta ama adam aşırı güvenilir şekilde konuşuyordu gerçekten inanmıştım
RUSHTOB Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 3.313 Makaleler 1 Çözümler 8 17 Haziran 2021 #13 246675 dedi: Evet dövmek her şeyin çözümü zaten. Böyle düşünmeye "dewamke". Genişletmek için tıkla... Şaka da yapamıyoruz. Ama polis ile gitsin.
246675 dedi: Evet dövmek her şeyin çözümü zaten. Böyle düşünmeye "dewamke". Genişletmek için tıkla... Şaka da yapamıyoruz. Ama polis ile gitsin.
VIII.Edward Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2019 Mesajlar 2.107 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #14 İlk önce meydan dayağı, sonra Polis.
layisxq Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 394 Çözümler 1 17 Haziran 2021 #15 316332 dedi: Sivil polis ile git yanında arkadaşın gibi olsun. Hatta mümkünse tek git çevrende sivil polis olsun. Yanına gelince adamı alırsınız Genişletmek için tıkla... Polis hemen ilgilenir mi peki böyle bir şey ile? Yoksa birkaç gün aksatır mı?
316332 dedi: Sivil polis ile git yanında arkadaşın gibi olsun. Hatta mümkünse tek git çevrende sivil polis olsun. Yanına gelince adamı alırsınız Genişletmek için tıkla... Polis hemen ilgilenir mi peki böyle bir şey ile? Yoksa birkaç gün aksatır mı?
Sheep Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 3.485 Çözümler 10 17 Haziran 2021 #16 Hak etmişsin. 7 bin liraya telefon alacaksın, adam yabancı uyruklu olarak tanıtıyor kendini, yani ultra şüpheli, üstelik elden vermiyorsun parayı. Polise başvur. Adamın geleceğini pek sanmıyorum ama.
Hak etmişsin. 7 bin liraya telefon alacaksın, adam yabancı uyruklu olarak tanıtıyor kendini, yani ultra şüpheli, üstelik elden vermiyorsun parayı. Polise başvur. Adamın geleceğini pek sanmıyorum ama.
layisxq Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 394 Çözümler 1 17 Haziran 2021 #17 246675 dedi: Hocam gidip baksaydın ya telefona. Uzaktan özellikle 2.el alınması kötü. Sahibinden'den alsaydınız daha iyiydi. Genişletmek için tıkla... Gerçekten ama adam İstanbul da olmadığını Kocaeli'de olduğunu söyledi
246675 dedi: Hocam gidip baksaydın ya telefona. Uzaktan özellikle 2.el alınması kötü. Sahibinden'den alsaydınız daha iyiydi. Genişletmek için tıkla... Gerçekten ama adam İstanbul da olmadığını Kocaeli'de olduğunu söyledi
2 246675 Kilopat Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 3.812 Makaleler 6 Çözümler 22 17 Haziran 2021 #18 VIII.Edward dedi: İlk önce meydan dayağı, sonra Polis. Genişletmek için tıkla... Haksız duruma düş ve kendini o adamla aynı yerde bul. Güzel taktikmiş hocam.
VIII.Edward dedi: İlk önce meydan dayağı, sonra Polis. Genişletmek için tıkla... Haksız duruma düş ve kendini o adamla aynı yerde bul. Güzel taktikmiş hocam.
VIII.Edward Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2019 Mesajlar 2.107 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #19 246675 dedi: Haksız duruma düş ve kendini o adamla aynı yerde bul. Güzel taktikmiş hocam. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. Polisin yapacağı bir şey yok zaten. Dövsen de dövmesen de polis bir şey yapmayacak.
246675 dedi: Haksız duruma düş ve kendini o adamla aynı yerde bul. Güzel taktikmiş hocam. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. Polisin yapacağı bir şey yok zaten. Dövsen de dövmesen de polis bir şey yapmayacak.
Pitbull Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Mart 2014 Mesajlar 6.508 Makaleler 60 Çözümler 45 Yer ABD/Miami Florida Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müzisyen Profil Kapağı 1521675609 17 Haziran 2021 #20 Bu işleri yapanlar tek gezmezler. Polis ile birlikte gitmekte yarar var.