Letgo ve sahibinden gibi uygulamalardan ikinci el veya sıfır bilgisayar alınır mı?

YKS öğrencisi

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim bilgisayarım olmadığı için bu uygulamalardan almak istiyorum. Bugün bilgisayarcıya gittim. Bilgisayarcı bana bu tür uygulamalardan alma dedi. Bilgisayarı bilgisayarcıdan al dedi. Ya da internetten almak mı daha iyi?

Alınmaz 2. el ürün alınmaz bu devirde para biriktirip sıfır al.

Hazır sistem al bilmiyorsan ama parça öğrenmesi kolay, 2.el alma dandik olma olasılığı yüksek

Garantisi, faturası varsa alınır. Donanımlarındada sıkıntı yoksa alınır.

Sahibinden güvenli ticaret ile çok alışverişim oldu. Daha bir kaç hafta önce eski macbook pro'mu satıp yeni macbook pro'yu oradan aldım.

Bilgisayarlar hakkında belirli bir tecrüben olması lazım. Yoksa kandırılabilirsin. Ben ikinci el alışveriş(teknoloji) yaparım ama ne aldığımı bilirim.

Alacağın ilana göre. Ayrıca sahibinden'den sıfır bilgisayar almanın hiçbir mantığı yok, çünkü genelde RX 580'li sistemleri sırf 8GB ekran kartı var diye 35K'ya satanlar ile dolu platform.

Alacaklarını listele buraya at yardımcı olurlar.

Bilgisayarcı %70 haklı örneğin telefon alacaktım NFC kontrol etim çalışmıyordu çoğu kişi NFC kontrol etmeden alırdı o telefonu fazla bilmiyor isen işi bilen birinden al en azından adam ticaret yapıyor para veriyor sıkıntılı mal alıp satmaz satsada ona göre fiyat biçer alır öyle satar hep ufak detaylar fazla anlamıyor isen uzak dur sen yenede şu an parçaları öğren özelliklerinin ne işe yaradığını öğren işlemci soket yapısı işlemci önbelleği bellek türü vb şeyleri öğren bilgisayarcıdan alırken de kontrol et ben yeteri kadar bilmeme rağmen kişiden almıyorum çünkü bir sorun çıkıyor onunda haberi yok o kadar yolu boşuna gitmiş oluyorsun bilgisayarcı alırken kontrol ediyor en azından alırken sende kontrol edersin için rahat olur en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…