Letgo'da 10000 TL'ye satılan 3090 sahte mi?

Bana tel no vermişti ama sohbeti sildim isterseniz tekrar alabilirim tel no.

Adres bilgisi istedik diye vermedi sanırım noyu. Alıp atabilirseniz memnun olurum. Ne iş varmış orada bakalım.

Adres bilgisi istedik diye vermedi sanırım noyu. Alıp atabilirseniz memnun olurum. Ne iş varmış orada bakalım.

Buyurun hocam kopyala yapıştır yapmış son mesajını önceki sohbette de aynı mesajı atmıştı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeriniz nerede dedim. Açıklamada yazıyor her şey dedi. Dedim tam konum yolla elden alacağım. Bekliyorum.
Tam adres verdi şu an.
Ee şimdi ne yapıyorduk? Eneze mi gidiyoruz

Enezde yaşayan bir arkadaşım var onu göndereceğim hafta sonu. Bakalım ne çıkacak.
Yeriniz nerede dedim. Açıklamada yazıyor her şey dedi. Dedim tam konum yolla elden alacağım. Bekliyorum.
Tam adres verdi şu an.
Ee şimdi ne yapıyorduk? Eneze mi gidiyoruz

Adres doğru mu? Kontrol ettiniz mi? Bana merkez camii karşısı diye adres verdi enezde merkez camii yok

Enezde yaşayan bir arkadaşım var onu göndereceğim hafta sonu. Bakalım ne çıkacak.

Adres doğru mu? Kontrol ettiniz mi? Bana merkez camii karşısı diye adres verdi enezde merkez camii yok.

İnternette biraz baktım Enez Ayasofya Camii diye bir cami var, acaba ondan mı bahsediyor. Sorabilecek biri varsa sorabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…