Letgo'da başıma gelen olay

Pardon boşluguma geldi, güldüm. Konuya gelecek olursak letgodan kolay kolay alışveriş yapmayın ilk önerim sahibinden.com ya get ya da param güvende ile alışveriş yapmanızdır, en son bakacağınız yer let go olsun.

Letgo olayı biraz kesinliğe bağlı. Ne kadar ciddi olursanız o kadar iyi olur alışveriş. Ama size test yapma izni vermeyen veya elden vermemek için ısrar eden tiplerden direkt uzak duracaksın, ne yediği belli olmayan tipler sonuçta...

mahkemeye verebilirsen ver bence
Yok ama yani.
Hocam geçmiş olsun annem işte buna benzer olaylar yüzünden Letgo'yu bıraktı. Annem daha çok giymediği ayakkabıları satıyordu. Birisi meğer onun Profil Fotosuna laf etmiş vs. vs. işte ondan dolayı bıraktı. Ben de bir ara sistemimin yetmediği Battlefield Hardline'ı satacaktım alacak olmayınca unutuldu gitti.
Bir ara da birisi çanta mı ne öyle bir şey alacaktı, adamın attığı konuma geldik ama adam gelmedi. Meğer babasına bir şey olmuş da ondan dolayı gelmemiş. Biz de geri dönmüştük. Her neyse işte annem artık bıkmıştı bu uygulamadan daha sonra ise bırakmıştı.

İsim ver topluca aliyormuş gibi yapip oyaliyalim. Kiminle uğraştiğini anlasin.

Seni tebrik ediyorum o kadar yolu kasayla gitmişsin hem de toplu taşima ile. Millet hep üçkağıtçı olmuş.
Koca adam ve asker birde alıyor 10 bin lira maaş belki 300 lira için beni hem toplu taşımaya sokturdu hemde amele yaptı dicek bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…