Letgo'da bulduğum ilana konum olarak çok uzağım

Daha fazla  
Bir satıcı ile anlaştım. Ama adam İstanbul'da. Ben ise Ordu'dayım. Bir taktik verebilir misiniz? Tam olarak ne yapayım? Hem o mahcup olmasın, hem ben olmayayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sahibinden üzerinden GET ilanından, Dolap, Gardrop gibi uygulamalardan, kapıda ödemeyle veya DonanımHaber referansı varsa oradan satış isteyebilirsiniz. Diğer türlü pek güvenli değil.

Bir satıcı ile anlaştım. Ama adam İstanbul'da. Ben ise Ordu'dayım. Bir taktik verebilir misiniz? Tam olarak ne yapayım? Hem o mahcup olmasın, hem ben olmayayım.
Satıcı güvenilir ise ürünü kargoya verip fotoğraf atmasını isteyin daha sonra para transferini gerçekleştirin. Önceden alışverişi var ise yıldız puanlarına ve yorumlarına bakın. İşinizi garantiye almak isterseniz ise sahibinden.com üzerinden GeT ilanı açmasını talep edebilirsiniz fakat GeT sistemi %9 veya %18 komisyon alıyordu tam hatırlamıyorum onu size yansıtabilir .

%9 alıyor %18 biraz fazla eskiden %5 ile 7 civarıydı ona da zam gelmiş .

Öyle bir şey yapmaya gerek yok riske atmaya değmez direkt satıcı kargoya versin kargocudan teslim alırken kontrol edip parasını verirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…