Aliosman Avci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 1.323 Çözümler 4 16 Eylül 2020 #11 arcaozen dedi: Adam size bir açık adres verdiyse polise ihbar etmenizi tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Maalesef Edirne'de sadece Monolova dedi: Kimlik ve ürün ile birlikte çekilen fotoğraf talep edilmesi gerekiyordu. Umarım paranızı alırsınız. Genişletmek için tıkla... Ürünün fotoğraflarını attı ama siparişe koymadı.
arcaozen dedi: Adam size bir açık adres verdiyse polise ihbar etmenizi tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Maalesef Edirne'de sadece Monolova dedi: Kimlik ve ürün ile birlikte çekilen fotoğraf talep edilmesi gerekiyordu. Umarım paranızı alırsınız. Genişletmek için tıkla... Ürünün fotoğraflarını attı ama siparişe koymadı.
E Emprialyx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 1.010 Çözümler 2 14 Mayıs 2021 #12 Aliosman Avci dedi: Maalesef Edirne'de sadece Ürünün fotoğraflarını attı ama siparişe koymadı. Genişletmek için tıkla... Hocam sorunu çözdünüz mü merakımdan soruyorum.
Aliosman Avci dedi: Maalesef Edirne'de sadece Ürünün fotoğraflarını attı ama siparişe koymadı. Genişletmek için tıkla... Hocam sorunu çözdünüz mü merakımdan soruyorum.
Aliosman Avci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 1.323 Çözümler 4 14 Mayıs 2021 #13 Emprialyx dedi: Hocam sorunu çözdünüz mü merakımdan soruyorum. Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam ama aylar sonra kat kat daha iyi bir ekran kartı aldım.
Emprialyx dedi: Hocam sorunu çözdünüz mü merakımdan soruyorum. Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam ama aylar sonra kat kat daha iyi bir ekran kartı aldım.
3 372121 Kilopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 5.908 Çözümler 5 16 Mayıs 2021 #14 Aliosman Avci dedi: Maalesef hocam ama aylar sonra kat kat daha iyi bir ekran kartı aldım. Genişletmek için tıkla... Paran boşuna mı gitti.
Aliosman Avci dedi: Maalesef hocam ama aylar sonra kat kat daha iyi bir ekran kartı aldım. Genişletmek için tıkla... Paran boşuna mı gitti.
Aliosman Avci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 1.323 Çözümler 4 16 Mayıs 2021 #15 372121 dedi: Paran boşuna mı gitti. Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam.