Letgo'da dolandırıldım

Büyük şirket bilgisayarcı olmuyor bilişimci oluyor. Aradaki ince çizgi önemli.

Üstüne git bence 300₺ az bir para değil, dükkana git tekrar test yapsın. İade iste, kabul etmezse şikayet et, korkar kendisi geri alır zaten.

Üstüne git bence 300₺ az bir para değil, dükkana git tekrar test yapsın. İade iste, kabul etmezse şikayet et, korkar kendisi geri alır zaten.
Dükkanı bana uzak 20 km yol yani 1 metro 2 otobüs yaparak gitmiştim İstanbul'da. Ayrıca baya dil döktüm ama söylemleri şunlardan öteye gitmedi "ben oyun moyun anlamam, Furmark yaptım 10 dakika, kartı sana sağlam verdim, bu karttan 3-4 tane sattım ilk defa sen aradın, yapabileceğim bir şey yok".

Günümüz şartlarında Facebook marketplace, Facebook grupları, GameSatış, sahibinden(biraz zor oluyor diğerlerine görede) ve Letgo hepsi ölücü fiyata eşyanı hesabını alıp veya satıp sonra hesabı toz eden o kadar çok üçkağıtçı var ki veya ayıplı mal satan(Facebook'dan bir zamanlar bende dolandırılmıştım) geçmiş olsun hocam iftardan sonra bir bardak su için.
Klasik eski kafa bilgisayarcı halleri işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…