Letgo'da dolandırılma ihtimali

Belki kargoya PS4 yerine hıyar koyacaksın adam nereden bilecek? Parayı almadan ürün yollama.

Risk almayın. Parayı almadan ürün göndermeyin. Hiçbir satıcı ne internette ne de gerçek hayatta bunu yapmaz. Karşı taraf sizden satın alıyorsa sizin şartlarınızı kabul etmeli; siz onunkini değil.
O parayı gönderip ürünü alamadığı zaman elinde bankada gerçekleştirdiği işlemin dekontu olacak. Sizde ise yalnızca bir kargo gönderi fişi olacak. Gönderinin içerisinde ne olduğunu kanıtlayamazsanız hakkınızı bile arayamazsınız.

Letgo'dan falan kredi kartıyla alışveriş yapılmaz bence. Letgo yüz yüze görüşmek için çok daha iyidir. Sahibinden gibi yerlerden GeT ile yapılmalı böyle alışverişler.
Hocam bende yüz yüze çok istiyorum fakat ben Kocaeli'de oturuyorum o Sakarya'da yakın ama korona gereği pek mümkün değil gibi.
Satmak istiyorum o yüzden biraz da tolerans göstermek istiyorum ama dediğinizi yapacağım gibi diğer yorum yazan herkese teşekkür ederim telefondan tek tek cevap vermek çok zor oluyor benim için tekrardan teşekkürler iyi sosyaller dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…