Letgo'da okunma sayıları normal mi?

Planet90

Picopat
Sattığım ürünler hep 3-5-7-8 vs okunuyor gözüküyor. Bu normal mi?

Daha önce kaç tane ürün sattım ama ilginç biçimde okunma sayıları çok düşük?

Sattığım ürünler hep 3-5-7-8 vs okunuyor gözüküyor. Bu normal mi?

Daha önce kaç tane ürün sattım ama ilginç biçimde okunma sayıları çok düşük?
Uygulama birkaç ay önce aldığı güncellemeden beri kullanıcı sayısı çok düştü normal denebilir

Uygulama güzelleşeceğine kötüleşti, başta ben olmak üzere birçok kullanıcı ayrıldı maalesef.

Bende de durum öyle ilanlarımı artık çok az kişi görüyor güncellemeden sonra çok kötüleşti bu yüzden sahibindene geçtim sizde geçin orada daha fazla görülüyor.

Bende de durum öyle ilanlarımı artık çok az kişi görüyor güncellemeden sonra çok kötüleşti bu yüzden sahibindene geçtim sizde geçin orada daha fazla görülüyor.
Hocam ama Sahibinden'de satarsak kargoyla yollayacağımız için gereksiz yere karşıya adres ve bazı kişisel bilgilerimiz gitmeyecek mi? Bu yüzden Letgo elden tercih ediyordum.

Hocam ama Sahibinden'de satarsak kargoyla yollayacağımız için gereksiz yere karşıya adres ve bazı kişisel bilgilerimiz gitmeyecek mi? Bu yüzden Letgo elden tercih ediyordum.
Sahibinden'de kargo zorunluluğu yok. İsterseniz yine elden yapabilirsiniz. Aynı mantık, letgo'da da kargo isteyebilir alıcı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…