Letgo'da vitrin ilanı almak mantıklı mı?

Makaleler
1
Yer
C:/Program Files/Antalya
Daha fazla  
Meslek
Satış Yöneticisi
Letgo'da Vitrin İlanı almak mantıklı mı sizce?

Daha doğrusu mantıklıdır tabii 12 kata kadar görünebiliyormuş ama şöyle ki;

Şu an motosiklet satıyorum 26 bin TL'lik fiyatı olan bir motor ve markası pek bilindik değil. Özellikle araştıranlar bulur. Bunu öne çıkarsam ne olur ki diye düşünüyorum. Anasayfaya çıksa sanki adam dur ben bir şunu alayım demez herhalde.

Sizce 7 günlük anasayfa için 45 TL vermeli miyim?

Aslında o olayın daha güzel bir taktiği var. Para vermeden.
İlan daha yukarıda çıkıyor.
Koyduktan sonra 1 gün sonra satıldı olarak işaretle. Ertesi gün satılık olarak belirtin ilan daha yukarıda yer alıyor.
Not ben denemedim ama işe yarayan birkaç arkadaşımda gördüm.

Koyduktan sonra 1 gün sonra satıldı olarak işaretle. Ertesi gün satılık olarak belirtin ilan daha yukarıda yer alıyor.
Deneyeceğim mutlaka. :D teşekkür ederim.
Yani çok kişi görse satılır diyorsanız neden olmasın?
Çok tercih edilen bir model değil ve motorsiklet aramak için pek letgo'ya girilmiyor daha çok elektronik cihazlar için giriliyor ya çok kişi görür ama ilgilenmeyenler görmez belki diye dedim.

Hocam bu bir bug falan mı yoksa sadece biraz sivrizekalık mı yapılıyor Letgo hiç kullanmadım çünkü.
hocam yer bölümü nasıl olmuş:)

Hocam yer bölümü nasıl olmuş:)

Süper olmuş. Yalnız illaki beni yazmak zorunda değilsiniz istediğinizi yazın benim açımdan sorun yok.
Ben MSÜ kazanırsam 4 yıl istiyoruma Ama 2 yıl olsa bile fark etmez. Yemekler benden.
Dediğim gibi maddi durumum olduğu sürece varım.
Arkadaşım dedi ve kafası ticarete zehir gibi çalışır. Verin ona 100 TL size kesin kar kazandırır. Gözümün önünde 1200 TL kazandı çocuk.

Letgo'da Vitrin İlanı almak mantıklı mı sizce?

Daha doğrusu mantıklıdır tabii 12 kata kadar görünebiliyormuş ama şöyle ki;

Şu an motosiklet satıyorum 26 bin TL'lik fiyatı olan bir motor ve markası pek bilindik değil. Özellikle araştıranlar bulur. Bunu öne çıkarsam ne olur ki diye düşünüyorum. Anasayfaya çıksa sanki adam dur ben bir şunu alayım demez herhalde.

Sizce 7 günlük anasayfa için 45 TL vermeli miyim?
Hocam konuyla alakasız fakat motorunuzu öğrenebilir miyim?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı