P pef Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2022 #1 Letgo'da PC ararken böyle bir PC'ye denk geldim sizce bu fiyata alınır mı? Link Bilgisayar kasas?.
Greenville Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 3.615 Makaleler 3 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2022 #2 pef dedi: Letgo'da PC ararken böyle bir PC'ye denk geldim sizce bu fiyata alınır mı? Link Bilgisayar kasas?. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı falan ne?
pef dedi: Letgo'da PC ararken böyle bir PC'ye denk geldim sizce bu fiyata alınır mı? Link Bilgisayar kasas?. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı falan ne?
İSOPRO Centipat Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 419 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2022 #3 Hocam bence bu fiyata bu ekonomik şartlar altında gayet iyi.
P pef Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2022 #4 Greenville dedi: Ekran kartı falan ne? Genişletmek için tıkla... GTX 550 Ti zaten ilanda yazıyor özellikleri.
Greenville dedi: Ekran kartı falan ne? Genişletmek için tıkla... GTX 550 Ti zaten ilanda yazıyor özellikleri.
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.235 Çözümler 55 25 Ağustos 2022 #5 pef dedi: Letgo'da PC ararken böyle bir PC'ye denk geldim sizce bu fiyata alınır mı? Link Bilgisayar kasas?. Genişletmek için tıkla... Sorunu yoksa alınır, ram takviyesi yapılıp kullanılır güzelce.
pef dedi: Letgo'da PC ararken böyle bir PC'ye denk geldim sizce bu fiyata alınır mı? Link Bilgisayar kasas?. Genişletmek için tıkla... Sorunu yoksa alınır, ram takviyesi yapılıp kullanılır güzelce.