Letgo'dan alışveriş yapılır mı?

TheDarknesSsS

Decapat
Daha fazla  
Param Güvende ile alışveriş yapmayı düşünüyorum, fakat Şikayetvar sitesinde cüzdanım güvende ile ilgili bayağı şikayet var. Parayı havuza aldı fakat ürün gelmedi ve iade talebim reddediliyor tarzı şikayetler var. Sizce bir sorun olur mu, dolandırılma riskim var mı?

Hiçbir şekilde Param Güvende gibi sistemlerle ticaret yapmam, herhangi bir eksik/yanlış/kusurlu gönderimde insanların nasıl bir karşılık vereceğini bilemeyiz.

Kesinlikle kullanma.

Hiçbir şekilde Param Güvende gibi sistemlerle ticaret yapmam, herhangi bir eksik/yanlış/kusurlu gönderimde insanların nasıl bir karşılık vereceğini bilemeyiz.

Kesinlikle kullanma.

Hocam oturduğum ilde yok denebilecek kadar az var maalesef kullanmak zorundayım fakat güvenilir mi değil mi bilmiyorum, sahibinden Param Güvende'e birçok alışveriş yaptım bir sorun olmadı fakat Letgo'yu bilmiyorum.

Hocam oturduğum ilde yok denebilecek kadar az var maalesef kullanmak zorundayım fakat güvenilir mi değil mi bilmiyorum, sahibinden Param Güvende'e birçok alışveriş yaptım bir sorun olmadı fakat Letgo'yu bilmiyorum.
İkisi de güvenilir firmalar fakat ben asla önermem hocam, ücret ne kadardı?

Gerçi insanlar 50TL için bile dolandırıyor.

İkisi de güvenilir firmalar fakat ben asla önermem hocam, ücret ne kadardı?

Gerçi insanlar 50TL için bile dolandırıyor.

Hocam 23 bin TL S24 Ultra alacağım, dediğiniz gibi bu devirde kimseye güvenilmez maalesef.

Kesinlikle kullanma.
Hangi ürünü alacaksın ? İstersen hepsiburadadan alabilirim senin için aracı kullanarak

Bir yakınım Cüzdanım Güvende ile alışveriş yaptı ve parası havuza düştü, ürünü alamadı ve itirazlarına dönüş yapılmadı. Sahibinden Param Güvende daha iyi. Satıcı ile konuşun Sahibinden ilanı açmasını rica edin.

Ben olsam o riske girmezdim hocam, sahibinden gibi platformlarda araştırma yapmak veya telefoncularla görüşmek en iyisi olacaktır.

Çok teşekkür ederim değerli bilgileriniz için, Sahibinden'de ilan açmasını isteyeceğim dediğiniz gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…