Letgo'dan GTX 960 alınır mı?

hamza4335

Decapat
Arkadaşlar Letgo’da tanıştığım bir adamdan bu kartı almaya karar verdim.
550TL’ye anlaştık adam aile babası bi zarar gelmeyeceğini düşünüyorum. Adam kendisine 1060 aldığı için satıyormuş. Test videolarını attı gayet iyi takarken bile gösterdi ekran kartını fotoğraf bırakırım ama ben hiç test etmeden almayı düşünüyorum sıkıntılı olur mu? Adam zaten test videolarını falan her şeyi attı. Sizin düşüncelerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar adam takarken attığı foto da bu:

Son düzenleyen: Moderatör:
Pek bi sorun teşkil edermiş gibi durmuyor ama sen yinede test et veya böyle bir imkanın yoksa WP görüntülü görüşme ile test ettir

Pek bi sorun teşkil edermiş gibi durmuyor ama sen yinede test et veya böyle bir imkanın yoksa WP görüntülü görüşme ile test ettir

Abi adam zaten bütün bir video halinde kaç fps aldığını gösteriyor ardından aygıt yöneticisinden’de ekran kartının kanıtını gösteriyor,ama kutu fatura yok

Abi adam zaten bütün bir video halinde kaç fps aldığını gösteriyor ardından aygıt yöneticisinden’de ekran kartının kanıtını gösteriyor,ama kutu fatura yok
Benim düşüncem ise şu yöndeydi video eskiyse şimdi arızalıysa falan diye ama tabii ki bunun ihtimali çok düşük
Maksat %100 garanti olması

Benim düşüncem ise şu yöndeydi video eskiyse şimdi arızalıysa falan diye ama tabii ki bunun ihtimali çok düşük
Maksat %100 garanti olması

Videoyu çektiği andada tv de bi program vardı sesi geliyordu ben de o programı izliyordum eski değil yani [emoji23][emoji23]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…