1500 liraya aldım ben ölü pixel yok dedi 3 tane çıktı. Faturası duruyor 1.5 yıl garanti var dedi, fatura bambaşka birine aitti ve ürün bilgisi kısmı yırtıktı. E fatura istedim mail şifresini unutmuş dedi. Kendim satıcıya ulaştım aldım bu sefer de gördüm ki ürün bilgisi kısmında parantez içinde ölü piksel yazıyormuş ve 1100 liraya almışlar sıfırken. Kardeşim paneli kırınca başka bir ikinci el aldık @AliKemal KUDU hocamdan. Saolsun hiçbir yalan dolan vs olmadı, ürünü gönderdi ücretini aldı. Monitör taş gibi çalışıyor şu an.
Böyle anlattım uzun uzun tecrübe olsun diye. Bu arada 100 liraya monitör mü olur harbiden
Letgo'dan 2.el birçok şey aldım. Son 6 yıldır kullandığım telefonlar(3 adet ilk ikisinin her birini 2 yıl kullandım halen çalışıyorlar), öğrenci evimdeki şohpen, PC masam, giyinme dolabım, portmantom, eski toplama PC'min PSU'su vs. Daha çok şey aldım ve sattım. Anlıcağın ürün almayı biliyorsan ve ince eleyip sık dokuyorsan birçok şey alınıp satılabilir. Letgo'yu seviyorum. Bir de iki gün önce de bir modem aldım tertemiz
Hocam 50 60 liralara hele ki işini görecekse kesinlikle alınır, aynı şehirden denk gelirsen gider fişe takar bakarsın açılıyor mu diye yeter. Zaten çok fazla kurcalancak birşey de yok 50 lira monitör yani ben mesela zamanında knight oynarken ikinci pc için attığın ilk monitorden bulup almıştım görüntü verse yeterliydi. Uzun sürede kullandım.