S sadecemirac Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2022 #1 Elazığ'da oturuyorum, bir adamla anlasmak uzereyiz laptopu verip masaustu alacağım adam Kayseri'de nasıl takas yapabilirim kazık yeme olasiligim ne kadar kazik yememek icin ne yapmaliyim?
Elazığ'da oturuyorum, bir adamla anlasmak uzereyiz laptopu verip masaustu alacağım adam Kayseri'de nasıl takas yapabilirim kazık yeme olasiligim ne kadar kazik yememek icin ne yapmaliyim?
ArthurMorgan33 Kilopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 8.444 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2022 #2 Elden yapmayacaksanız takas yapmayın derim,benim bildiğim kadarıyla takasla alakalı bir platform yok.
Elden yapmayacaksanız takas yapmayın derim,benim bildiğim kadarıyla takasla alakalı bir platform yok.
Y yigithandeniz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2020 Mesajlar 1.012 Çözümler 1 9 Ekim 2022 #3 Elden takas yapamayacaksanız Param Güvende ile birbirinizin ilanlarını satın alabilirsiniz pek güvenli değil ama başka çare yok gibi.
Elden takas yapamayacaksanız Param Güvende ile birbirinizin ilanlarını satın alabilirsiniz pek güvenli değil ama başka çare yok gibi.
Bohohohyoott Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 679 Çözümler 1 Yer Yozgat Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2022 #4 Kazık yame ihtimalı %90 bence yapmayın. yigithandeniz dedi: Elden takas yapamayacaksanız Param Güvende ile birbirinizin ilanlarını satın alabilirsiniz pek güvenli değil ama başka çare yok gibi. Genişletmek için tıkla... Param Güvende sahibindende.
Kazık yame ihtimalı %90 bence yapmayın. yigithandeniz dedi: Elden takas yapamayacaksanız Param Güvende ile birbirinizin ilanlarını satın alabilirsiniz pek güvenli değil ama başka çare yok gibi. Genişletmek için tıkla... Param Güvende sahibindende.
Everythink Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 3.081 Çözümler 9 9 Ekim 2022 #5 Bu işlerde her zaman yüz yüze gorusmen taraftariyim.
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.040 Makaleler 2 Çözümler 32 9 Ekim 2022 #6 Laptop ve PC özelliklerini yazar mısınız?
S sadecemirac Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2022 #7 F 16 Fighting Falcon dedi: Laptop ve PC özelliklerini yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... Üstüne 2000 TL vereceğim onun ekran kartı 1650 Super benim laptopun 1050 Ti işlemciler aynı RAM aynı HDD benim 500 GB onunki 1 TB.
F 16 Fighting Falcon dedi: Laptop ve PC özelliklerini yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... Üstüne 2000 TL vereceğim onun ekran kartı 1650 Super benim laptopun 1050 Ti işlemciler aynı RAM aynı HDD benim 500 GB onunki 1 TB.