Letgo'dan satılan iPhone 11'e alıcı arayıp dokunmatikte sorun var dedi

Daha uygun bir üslupla söylesin. Bana gelip "beni ilgilendirmez" dese o an yumruğu yer.

Sağlam malı satmış geçmişim adam ertesi günü bana bozuk mal satmışsın derse sağlamca baksaydın gerekirse telefoncuya götürseydin derim. Laga luga yaparsa hukukla hallet derim odamı olmadı goril gibi üstüme gelirse emaneti çekerim anlar o zaman.

Hocam Texas değil burası basar şikayeti olur biter. Öyle bir durumda karşı taraf o telefonun 5 katı tazminat öder muhtemelen.
Siz böyle diyince adama ters yapıp darp edilesim geldi. Canım ülkemin şartları insana para için neler yaptırıyor

Siz böyle diyince adama ters yapıp darp edilesim geldi. Canım ülkemin şartları insana para için neler yaptırıyor
Aman hocam o kadar da değil . Eleman sert falan çıkar vallahi 6 ay pipetle çorba içersiniz xD. Şaka bir yana adama düzgün bir üslub ile durumu anlatın. Kapıdan kontrol ederek almadıysa bu kendi hatasıdır. Sizin bir suçunuz yok.

adama hiç cevap bile vermeyeceğim. 2 saat bak araştır ondan sonra uğraşmayalım dememe rağmen şimdi başımı ağrıtmaya hakkı yok. belki telefonu düşürdün, belki iphone kullanamadın ben ne bileyim. herif laftan anlayacak bir tip de değil, o yüzden kendimi yormayacağım

Siz yine ikna etmeye çalışın bence. En kötü dediğiniz gibi belki siz zarar verdiniz ben bunu bilemem diyin ikna etmeye çalışın. Zaten diğer arkadaşların da dediği gibi yasal olarak bir hakkı yok. Çünkü görüp kendi aldı 2.el sonuçta bu. Garanti vermiyor kimse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…