Letgo üzerinden satış yapıyordum. Normal olarak numara verdim. Aradı yer konusunda anlaşamadık. Birkaç dakika sonra bir sürü kişi aramaya başladı. Aramaya devam ediyor. Engel atsam başka numaralar arıcak. Ne yapmam lazım?
Telefonunu belli süre boyunca kapat, sonra aç. Aramalar devam ederse polise gideceğim falan de tekrar devam ederse aramalar gerçekten polise git çünkü bunlara yüz verirsen daha da devam ederler.
Letgo üzerinden satış yapıyordum. Normal olarak numara verdim. Aradı yer konusunda anlaşamadık. Birkaç dakika sonra bir sürü kişi aramaya başladı. Aramaya devam ediyor. Engel atsam başka numaralar arayacak. Ne yapmam lazım?
Cinsiyetinizi belirtmemişsiniz ama kadınsınız sanırım. Yapılacak en doğru hareket numaranızı paylaşan kişinin numarası ile birlikte karakola gidip şikayetçi olmanız. Bir de arayan kişiler sizi ne diye arıyorlar? Yani hangi amaçla? Eğer sapıkça telefonlar alıyorsanız numaranızın sitelere dağıtılmış olma ihtimali de var. Bu aşamada zaten mecburen numaranızı değiştirmeniz gerekiyor. Geçmiş olsun.