Daryl1dx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Kasım 2018 Mesajlar 3.169 Makaleler 1 Çözümler 21 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Kasım 2024 #1 Birlikte oynayacak birilerini arıyorum. Steam: Daryl1DX.
R RoyzTR Femtopat Katılım 24 Ekim 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2024 #2 Hocam selam, bende oyun arkadaşı arıyorum da hesabınıza baktım birlikte oynayabileceğimiz oyunlar var. Eğer tamam dersen ekleyeyim seni oynayalım. Lethal company'i de yeni inceledim baya da olumlu yorumlar var duruma göre onu da alabilirim.
Hocam selam, bende oyun arkadaşı arıyorum da hesabınıza baktım birlikte oynayabileceğimiz oyunlar var. Eğer tamam dersen ekleyeyim seni oynayalım. Lethal company'i de yeni inceledim baya da olumlu yorumlar var duruma göre onu da alabilirim.
Daryl1dx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Kasım 2018 Mesajlar 3.169 Makaleler 1 Çözümler 21 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Kasım 2024 #3 Olabilir hocam, eklerseniz oynayabiliriz.
R RoyzTR Femtopat Katılım 24 Ekim 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2024 #4 Daryl1dx dedi: Olabilir hocam, eklerseniz oynayabiliriz. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam ekledim ben sizi, bu arada yaşınız kaçtı ona göre hitap edeyim.
Daryl1dx dedi: Olabilir hocam, eklerseniz oynayabiliriz. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam ekledim ben sizi, bu arada yaşınız kaçtı ona göre hitap edeyim.
Daryl1dx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Kasım 2018 Mesajlar 3.169 Makaleler 1 Çözümler 21 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Kasım 2024 #5 2 RoyzTR dedi: Tamam hocam ekledim ben sizi, bu arada yaşınız kaçtı ona göre hitap edeyim. Genişletmek için tıkla... 25'im kanka. Askeri personelim. Akşamları falan oynarız zaten.
2 RoyzTR dedi: Tamam hocam ekledim ben sizi, bu arada yaşınız kaçtı ona göre hitap edeyim. Genişletmek için tıkla... 25'im kanka. Askeri personelim. Akşamları falan oynarız zaten.