kaanxbxbx3132 Decapat Katılım 16 Mayıs 2023 Mesajlar 227 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2024 #1 Merhaba, Lethal Company oynarken bazen işim oluyor mikrofon kapamak zorunda kalıyorum. O yüzden bas konuş yaptım, oynarken sorun yok öldüğümde bas konuş çalışmıyor. Ölenlere sesim gidiyor, ben gitmesin istiyorum. Yardımcı olabilecek var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ocak 2024
Merhaba, Lethal Company oynarken bazen işim oluyor mikrofon kapamak zorunda kalıyorum. O yüzden bas konuş yaptım, oynarken sorun yok öldüğümde bas konuş çalışmıyor. Ölenlere sesim gidiyor, ben gitmesin istiyorum. Yardımcı olabilecek var mı?
slayerdutch Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 1.839 Makaleler 8 Çözümler 7 28 Ocak 2024 #11 kaanxbxbx3132 dedi: Kral kapamanın bir yolu var mıdır? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla oyunda mikrofon kapamanın bir yolu yok. Artı 0 Eksi
kaanxbxbx3132 dedi: Kral kapamanın bir yolu var mıdır? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla oyunda mikrofon kapamanın bir yolu yok.