nuggle Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2025 #1 Odaya hileci geldi bütün eşyaları yok edip her şeyi ters çevirdi böyle kaldı nasıl düzeltebilirim veya engelleyebilirim hilecileri?
Odaya hileci geldi bütün eşyaları yok edip her şeyi ters çevirdi böyle kaldı nasıl düzeltebilirim veya engelleyebilirim hilecileri?
BayLexon Picopat Katılım 13 Ocak 2025 Mesajlar 78 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2025 #2 Thunderstorm dan Anti cheat modunu indirmeniz yeterli olur bende aynı şeyi yaşamıstım 4k lık save de hemde Artı 0 Eksi
Thunderstorm dan Anti cheat modunu indirmeniz yeterli olur bende aynı şeyi yaşamıstım 4k lık save de hemde
Fear69 Hectopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 530 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: Radeon Rx 580 İşlemci: İ3-9100F Anakart: Asus Prime H310M-K R2.0 SSD: Ritek 2.5 SATA III 512GB RAM: 16GB Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2025 #3 nuggle dedi: Eki Görüntüle 2402567 Odaya hileci geldi bütün eşyaları yok edip her şeyi ters çevirdi böyle kaldı nasıl düzeltebilirim veya engelleyebilirim hilecileri? Genişletmek için tıkla... Private sunucu kurabilirsiniz hocam. Artı 0 Eksi
nuggle dedi: Eki Görüntüle 2402567 Odaya hileci geldi bütün eşyaları yok edip her şeyi ters çevirdi böyle kaldı nasıl düzeltebilirim veya engelleyebilirim hilecileri? Genişletmek için tıkla... Private sunucu kurabilirsiniz hocam.
raidExodus Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 4.931 Makaleler 1 Çözümler 40 Yer Kocaeli, Derince Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: ASUS TUF Gaming RTX 3060 OC Edition CPU: Intel Core i5-12400F RAM: Kingston Fury Beast RGB 2x8 GB CL16 3200MHz Anakart: MSI H610M Bomber PSU: ASUS TUF Gaming 650B 650W Depolama: 500 GB XPG Spectrix S20G, 2 TB Seagate SKYHAWK Surveillance 5900 RPM Kasa: ASUS TUF Gaming GT301 Göz göre göre kazıklanarak 27 bin civarı ödedim. Siz siz olun bu dönemde sistem toplamayın. Cinsiyet Diğer 20 Ocak 2025 #4 nuggle dedi: Eki Görüntüle 2402567 Odaya hileci geldi bütün eşyaları yok edip her şeyi ters çevirdi böyle kaldı nasıl düzeltebilirim veya engelleyebilirim hilecileri? Genişletmek için tıkla... Eşyalar B'ye basılarak alınabiliyor, düzenlenebiliyor. Ama yine de böyle tiplerle uğraşmak istemiyorsanız özel lobi kurun, arkadaşlarınızla oynayın. Artı 0 Eksi
nuggle dedi: Eki Görüntüle 2402567 Odaya hileci geldi bütün eşyaları yok edip her şeyi ters çevirdi böyle kaldı nasıl düzeltebilirim veya engelleyebilirim hilecileri? Genişletmek için tıkla... Eşyalar B'ye basılarak alınabiliyor, düzenlenebiliyor. Ama yine de böyle tiplerle uğraşmak istemiyorsanız özel lobi kurun, arkadaşlarınızla oynayın.
KS KS nuggle Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2025 #5 BayLexon dedi: Thunderstormdan anti cheat modunu indirmeniz yeterli olur bende aynı şeyi yaşamıstım 4K'lık save de hem de Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim. Artı 0 Eksi
BayLexon dedi: Thunderstormdan anti cheat modunu indirmeniz yeterli olur bende aynı şeyi yaşamıstım 4K'lık save de hem de Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim.
BayLexon Picopat Katılım 13 Ocak 2025 Mesajlar 78 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2025 #6 nuggle dedi: Deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Demeyi unuttum sadece odayı kuranda anti cheat olması yetiyor diğerlerinin kurmasına gerek yok Artı 0 Eksi
nuggle dedi: Deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Demeyi unuttum sadece odayı kuranda anti cheat olması yetiyor diğerlerinin kurmasına gerek yok