Level Online Sitesi HeurJS-Trojan Alarmı

Çok teşekkürler hepinize. İçimi rahatlattınız. Sıkıntı yok o zaman.
Bu bahsettiğinizin benimle alakası var mı? Bilmediğimden soruyorum sanırım siteyle alakalı yazdınız?

Son düzenleme:
Çok teşekkürler hepinize. İçimi rahatlattınız. Sıkıntı yok o zaman.

Bu bahsettiğinizin benimle alakası var mı? Bilmediğimden soruyorum sanırım siteyle alakalı yazdınız?
Sizinle alakası yok. Sitede Kaspersky tarafından sezgisel analiz ile tespit edilen dosyayı inceledim ve zararlı olmadığını açıkladım.

Sizinle alakası yok. Sitede Kaspersky tarafından sezgisel analiz ile tespit edilen dosyayı inceledim ve zararlı olmadığını açıkladım.
Bilgisizliğime büyük bir sabırla dayandığınız için teşekkürler.

Site sağdan soldan alakasız sayfalar açıyorsa ben buna virüs programının yanlış alarmı demem doğrusu. Belki içerik zararsız olabilir ama bu davranışı engellemesi güzel bir şey, böyle sitelere de tıklayıp gelir getirmeyin, ne güzel Technopat var.

Davranışsal olarak zararlıları taklit eden yönlendirme yaptığı için engellemiş. Siteyi incelemedim ama site bilindik diye zararlı olamaz demek saçma olur. Her sitede veya bağlantıda zararlı olabilir tanınan bir yer olması bir şeyi değiştirmiyor yani.
AV kullanmanın yararları diyelim. AV kullanmasan zararlı bir yere yönlendirseydi bunu fark etmeyip zararlı sisteme bulaşmıştı bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…