Leven JS600 SSD alınır mı?

eKqx

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Fırsat: Leven SSD 2.5 256 GB JS600 perakende Amazon.com.tr

Bütçem kısıtlı olduğu için bu SSD'yi almayı düşünüyordum, forumdaki birkaç arkadaş da önermiş. Alınır mı?

Hocam bildiğim kadarıyla ikisinin de kronik sorunları vardı.

@The Prodigy hocam bu SSD'yi daha iyi biliyor. Sınıflandırmada B+ sınıfında olan kaliteli bir model. Sırf bu sınıftan dolayı dahi alınır. Bu bütçede diğer diskler D ve E sınıfındalar.

Sandisk sorunlu, attığınız Kingston'un da çakması çok yaygın. A400 kronik sorunlu değil ama kontrolcüsü belirsiz. Bende 2 tane var, ikisi de S11 kontrolcülü ama SM2258XT ve SM2259XT kontrolcüsünü kullanan A400'ler de mevcut. O yüzden almak mantıklı değil.

@William_Butcher hocam bu SSD'yi daha iyi biliyor. Sınıflandırmada B+ sınıfında olan kaliteli bir model. Sırf bu sınıftan dolayı dahi alınır. Bu bütçede diğer diskler D ve E sınıfındalar.

Hocam JS600'de DRAM yokmuş, JS600 Pro'da var. O listede bahsedilen model JS600 Pro. Bunun kontrolcü bilgisine ulaşamadım.

Hocam sipariş verdim, üzer mi?

2 dakika önce sipariş verdim

SM2258XT üzer hocam iade edin bence.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İade edeyim diye düşünüyorum da bu fiyata başka alabileceğim SSD var mı?

İade edeyim diye düşünüyorum da bu fiyata başka alabileceğim SSD var mı?

M.2 olarak bu var da SATA fiyatları 400'e dayanmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…