Herkese merhaba. Son kafa ayarına gelen yorumlar doğrultusunda, acaba Levent Pekcan'ın katıldığı bir kafa ayarı olur mu ?
Eğer vukuu bulursa en bomba kafa ayarı olacağı şimdiden garanti. Tabii aralarında nasıl bir ilişki var o önemli.
Kafa Seyiri gibi bir isimlendirme yaparak o forum ve Technopat ortak yayını yapılsa bence de çok güzel olur . Hem birbirlerini tanıdıklarını ve aralarının olduğunu düşünüyorum. Hatta Recep Baltaş'ın Asus fabrikası fotoğraflarından birinde vardı Levent Pekcan. Bir videosunda da Recep Abi'ye bi gönderme yapıyordu kendisi.
Gelirse cok iyi olurdu aslinda. Ben Levent Bey'in samimiyetinin hayraniyim.
Sevgili ben @Recep Baltaş 'in renkli kisiligi ile bir arada olursa tadindan yenmez...
Her iki tarafta çok yoğun çalışıyor. Şahsen imkanları olsa böyle bir şey yapmak isteyeceklerini düşünüyorum. Ama işlerden dolayı pek fırsatları olacağını sanmıyorum. Ama olsa çok iyi olur.
Video'nun devamına baktım da 4K çekmişler yanlışlıkla ve izleyememiş dönüştürememiş. Ancak Nvenc ile dönüştürebileceğini galiba keşfedememişler. O zaman devamını izlese idim bildirirdim. Neyse iş işten geçmiş çoktan silmiştir videoları Bir daha olursa üye olan biri söylediğimi iletirseniz iyi olur.