UAU Hectopat Katılım 14 Nisan 2022 Mesajlar 943 Çözümler 1 Dün 21:57 #11 ca9an dedi: Büyük ihtimalle ondandır. Dongle bağladıktan sonra tekrar deneyip haber edin. Genişletmek için tıkla... Hocam şarj doldu sanırım simgelerde de gösteriyor ama dongleye bağlayınca dongle sarı yanıyor.
ca9an dedi: Büyük ihtimalle ondandır. Dongle bağladıktan sonra tekrar deneyip haber edin. Genişletmek için tıkla... Hocam şarj doldu sanırım simgelerde de gösteriyor ama dongleye bağlayınca dongle sarı yanıyor.
ca9an Megapat Zamanın Tanığı Ekipman Ustası Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 3.151 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:58 #12 UAU dedi: Hocam şarj doldu sanırım simgelerde de gösteriyor ama dongleye bağlayınca dongle sarı yanıyor. Genişletmek için tıkla... Tak çıkart yapın.
UAU dedi: Hocam şarj doldu sanırım simgelerde de gösteriyor ama dongleye bağlayınca dongle sarı yanıyor. Genişletmek için tıkla... Tak çıkart yapın.
UAU Hectopat Katılım 14 Nisan 2022 Mesajlar 943 Çözümler 1 Dün 21:59 #13 ca9an dedi: Tak çıkart yapın. Genişletmek için tıkla... Yaptım hocam olmadı.
ca9an Megapat Zamanın Tanığı Ekipman Ustası Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 3.151 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:07 #14 UAU dedi: Yaptım hocam olmadı. Genişletmek için tıkla... Kablo ile bağladığınızda mouse gözüküyor mu ?
UAU dedi: Yaptım hocam olmadı. Genişletmek için tıkla... Kablo ile bağladığınızda mouse gözüküyor mu ?
UAU Hectopat Katılım 14 Nisan 2022 Mesajlar 943 Çözümler 1 Dün 22:07 #15 ca9an dedi: Kablo ile bağladığınızda mouse gözüküyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet.
ca9an Megapat Zamanın Tanığı Ekipman Ustası Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 3.151 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:13 #16 UAU dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Kabloyu ve dongleı çıkartın. Mouse altındaki tuşa basılı tutun. Işık yandıktan sonra dongleı geri bilgisayara takın.
UAU dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Kabloyu ve dongleı çıkartın. Mouse altındaki tuşa basılı tutun. Işık yandıktan sonra dongleı geri bilgisayara takın.
UAU Hectopat Katılım 14 Nisan 2022 Mesajlar 943 Çözümler 1 Dün 22:27 #17 ca9an dedi: Kabloyu ve dongleı çıkartın. Mouse altındaki tuşa basılı tutun. Işık yandıktan sonra dongleı geri bilgisayara takın. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam oldu bantları da taktım zebra gibi oldu beyaz almıştım .
ca9an dedi: Kabloyu ve dongleı çıkartın. Mouse altındaki tuşa basılı tutun. Işık yandıktan sonra dongleı geri bilgisayara takın. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam oldu bantları da taktım zebra gibi oldu beyaz almıştım .
ca9an Megapat Zamanın Tanığı Ekipman Ustası Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 3.151 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:34 #18 UAU dedi: Sağ olun hocam oldu bantları da taktım zebra gibi oldu beyaz almıştım . Genişletmek için tıkla... Rica ederim.
UAU dedi: Sağ olun hocam oldu bantları da taktım zebra gibi oldu beyaz almıştım . Genişletmek için tıkla... Rica ederim.