Elektronik LEVOIT Kule Fan, Yatak Odası için 28 dB Sessiz Elektrikli Soğutma Fanı 4198 TL

Makaleler
13
Yer
Edirne
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
-Anakart-
ASUS Prime B650M-R

-CPU-
AMD Ryzen 5 7500F

-Soğutma-
Thermalright Phantom Spirit 120 SE

-GPU-
Zotac RTX 4070 Super

-RAM-
Patriot Viper Venom DDR5 6000 Mhz CL30

-SSD-
Samsung 970 EVO Plus 1 TB M.2 SSD
Kioxia Exceria Plus 500 GB M.2 SSD

-Kasa-
Corsair 3000D 650W

-Monitör-
Lenovo Legion Y27-30
Viewsonic VX2780J-2K 27”
Meslek
Öğretmen
Sepette başlıktaki fiyata düşüyor. Yorumları gayet iyi, bana da bu tarz bir şey lazımdı. Alsam mı diye düşünüyorum açıkçası.

1750182137336.png

Kumtel aldım BİM'den 1390 TL'ye. Yukarıda 4 bin küsur olanın yaptığı işin aynısını yapıyor. Evet ona göre daha sesli çalışır. Evet aparatları sökülüp temizlenemez. Sadece bu ve 3 bin TL fazla vermeye gerek var mı? Bence yok. Kumtel tavsiye ediyorum. Hiç fena değil. Sesi de abatrılacak düzeyde değil uyurken anlamıyorsunuz bile zaten. Unutmayın. Sadece içerideki havaya hava katar. Serinlemiş hissedersiniz. Oda sıcaklığına bir etkisi yoktur. Göz ağız vs. kuruluğu olanlar için vantilatör asla önerilmez ki gerçekten vantilatör açık uyuduğunuzda sabah kalkınca ne demek istendiğini anlıyorsunuz :)
Onun dışında havayı döndüren ve kurutmayan cihazlar var. Tabii ki onlar daha pahalıdır. Tavsiyem yaz sıcaklıklarından en ucuz yollu uykuya dalışı kolaylaştırmak için kullanılabilen dediğim ürünü tavsiye ediyorum. Ekstra olarak zamanlayıcısı da var 2 saate kadar. Saygılar.

Kumtel aldım BİM'den 1390 TL'ye. Yukarıda 4 bin küsur olanın yaptığı işin aynısını yapıyor. Evet ona göre daha sesli çalışır. Evet aparatları sökülüp temizlenemez. Sadece bu ve 3 bin TL fazla vermeye gerek var mı? Bence yok. Kumtel tavsiye ediyorum. Hiç fena değil. Sesi de abatrılacak düzeyde değil uyurken anlamıyorsunuz bile zaten. Unutmayın. Sadece içerideki havaya hava katar. Serinlemiş hissedersiniz. Oda sıcaklığına bir etkisi yoktur. Göz ağız vs. kuruluğu olanlar için vantilatör asla önerilmez ki gerçekten vantilatör açık uyuduğunuzda sabah kalkınca ne demek istendiğini anlıyorsunuz :)
Onun dışında havayı döndüren ve kurutmayan cihazlar var. Tabii ki onlar daha pahalıdır. Tavsiyem yaz sıcaklıklarından en ucuz yollu uykuya dalışı kolaylaştırmak için kullanılabilen dediğim ürünü tavsiye ediyorum. Ekstra olarak zamanlayıcısı da var 2 saate kadar. Saygılar.
Bende aynısını kullanıyorum. Biraz sesli ama güçlü bayağı. Uyurken açıyorum sadece onun dışında klima.

Ayaklı vantilatörlere göre daha şık, daha sessiz ve daha az yer kaplıyor. Geçen yaz ben aldım bu ürünü ve oldukça memnunum. Tabii ki vantilatörün odayı serinletmeyeceğini, sıcaklığı düşürmeyeceğini bilmekte fayda var, asla ama asla bir klima ile karşılaştırılamazlar. Ancak benim gibi gece uyurken biraz serinletsin de uykuya dalayım, sonra otomatik olarak kapansın diyorsanız, ya da tüm gün bilgisayar başında bir ferahlık arıyorsanız kullanılabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı