Levono K5 vs K5 Plus vs Casper Via M1 vs E1

MarioMan53

Hectopat
Daha fazla  
Lenovo K5 veya K5 PLus
Casper Via M1
Casper Via E1

4'ünden birini alıcam, hangisi sizce neden?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizin telefonda istediğiniz özellikler nedir? Ayrıca ne kadar bütçeniz var başka önerilerde yapabilirim?

Bütçem 900TL. Oyun falan hiç oynamıyorum, sosyal medya kullanıyorum sadece. Sesi iyi ve şık bir telefon istiyorum.

Neden?
Verdiğiniz ücretin hakkını alamıyorsunuz. Örneğin reklamlarında her zaman şöyle derler. 8 çekirdek işlemci 3 GB RAM 13 MP kamera. 13 MP kamera diyor benim 8 MP çok daha iyi fotoğraf çekiyor.

Moto G4 Plus veya Huawei GT3.

Moto G4 Plus hiç hoşuma gitmiyor, çok iyi ama tasarımı kötü, Huawei GT3 iyiymiş.

Verdiğiniz ücretin hakkını alamıyorsunuz. Örneğin reklamlarında her zaman şöyle derler. 8 çekirdek işlemci 3 GB RAM 13 MP kamera. 13 MP kamera diyor benim 8 MP çok daha iyi fotoğraf çekiyor.

Sadece kamera yüzünden mi kötülüyorsun?

Moto G4 Plus hiç hoşuma gitmiyor, çok iyi ama tasarımı kötü, Huawei GT3 iyiymiş.

Sadece kamera yüzünden mi kötülüyorsun?
Örnek verdim. Firmaya bir garezim yok gerçek bu. 8 çekirdek diyor ancak eski bir CPU kullanıyor yani. O fiyata yeni teknoloji almak varken neden eski teknolojiye para verilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…