Levono K5 vs K5 Plus vs Casper Via M1 vs E1

Son düzenleyen: Moderatör:
K5 için gelmedi. Ancak direk Marsmallow son sürümü gelecek diye söylentiler var. Ama K6 ya net 7 gelir diye düşünüyorum.

Bütçeyi az daha iteklerseniz çok güzel bir cihaz var. Lenovo K6 Power (Lenovo Türkiye Garantili) Fiyatı

Biraz Baktım İşlemci Felan Farkı Yok Tek Fark Batarya K6 3000 Mah K6 Power 4000 Mah Power Denmesinin Sebebi Bu Zaten Çok Sık Kullanmıyorum Telefonu Zaten 3000 Mah Yeteceğini Düşünüyorum

Biraz Baktım İşlemci Felan Farkı Yok Tek Fark Batarya K6 3000 Mah K6 Power 4000 Mah Power Denmesinin Sebebi Bu Zaten Çok Sık Kullanmıyorum Telefonu Zaten 3000 Mah Yeteceğini Düşünüyorum
A7000 serisinde 2900mAh pil var ancak hiç o kadarlık pil performansı vermiyor. Bu modelde de böyle bir sıkıntı var demek ondan Lenovo aynı karta 1000mAh fazla pil vererek model çıkartmış.

Önceki telefonum GM Discovery 2 Plus idi. 2500mAh bataryası vardı. Sık kullanımda 2-3 saat dayanmıyordu.

Önceki telefonum GM Discovery 2 Plus idi. 2500mAh bataryası vardı. Sık kullanımda 2-3 saat dayanmıyordu.
Kullanan arkadaşlardan yorum al. Çünkü aynı donanım sadece tek fark pil yani boşuna model çıkarmaz gibi.

K5 nasıl, hızlı mı?
Ben oyun oynuyorum. Veri bağlantısını hiç kullanmıyorum. Kablosuz bağlantıdan giriyorum. 1 gün gidiyor. Ekran ışığını en fazla %50 yapıyorum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı