Lewitt Connect 2 vs Universal Audio Volt 1 ses kartı

raiwie2

Zeptopat
Daha fazla  
Öncelikle selamlar, lewitt LCT240 Pro için ses kartı bakıyorum. Aklımda iki tane var "Lewitt Connect 2" ve "Universal Audio Volt 1" kartlarını almayı dusunuyorum. Sizce hangisi? YouTube'da falan connect 2'nin inceleme videosunu bulamadım dolu dolu bir ses kartı yazılımı falan her şey var anlayan varsa yardımcı olursa sevinirim bu fiyat aralığında ses kartı önerilerine açığım.

Dostum elimden sayısız ses kartı geçti. En pürüssüz sesi steinberg rupert neve serisi kartlardan aldım.

Dostum elimden sayısız ses kartı geçti. En pürüssüz sesi steinberg rupert neve serisi kartlardan aldım.
önerin için teşekkür ederim. ama söyledigin rupert neve serisinden baktıgımda 25-30 bandında olduğunu gördüm sarı sitede buldum bir tane;"Steinberg UR 22 C" hakkında bir bilgin varsa beni aydınlatabilir misin?

Lewitt Connect 2 Universal Audio Volt 1 Steinberg UR 22 C üç tane seçeneğim olustu benim icin karşılaştırmasını yapabilir misin?

Bir birlerinden çok farklı değiller. Fiyatı en uygun olanı al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…