Lexmark Interpret S405 "Yazıcı kafasında sorun var" uyarısı

yegizz_01

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Mütercim-Tercüman
Selamünaleyküm dostlar,
Lexmark Interpret S405 yazıcıya sahibim. Yaklaşık 13 senelik makine. Fakat uzun süredir " Yazıcı kafasında bir sorun var" ibaresi çıkıyor ekranında. Bilgisayarcılara götürmüştük ama onlar da çözememişti.
Ne yapmamız lazım? Hakkında bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi?

Dipnot: Yazıcılar hakkında hiç bilgim yok neredeyse :d

Kafaları sökebiliyorsan: Kafaları kuvvetli bir şekilde salla ve nozzle kısımlarını telefon temizleme benzeri toz bırakmayan bir bez ile sil ve bu işlemi yaparken kolonya kullan.

Kafaları çıkartamıyorsan: Kafaların olduğu yere elinle uzan ve kafaları yukarıdaki aynı işlem ile temizle.

Artık ömrünü tamamlamış zaten, yeni yazıcı alman lazım.

Hocam baya bir uğraştım kolonyayla temizledim ettim. Fakat akıtmaya devam ediyor. Birkaç video izledim şırıngayla her birine enjekte ediyor bir tanesi. Diğerinde de alkolde 24 saat bekletiyor kafayı. Acaba o şekil mi deneyeyim ?

Birde 13 senelik ama toplasan 3 sene kullanılmamıştır doğru düzgün. Bozulduktan sonra bizimkiler de uğraşmadı ben bakıyorum. Makine baya temiz o yüzden.

Kendi fikrimce direkt yeni bir kafa mı alayım, acaba hasar mı görmüş ondan mı sorunu veriyor? Ne dersin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…