Leyla İle Mecnun Tekrar Başlar mı?

''Leyla ile Mecnun'' büyük bir ihtimalle film olacak fakat TV kanallarında yeniden başlaması söz konusu değil lakin biz beklemeye ve özlemeye devam edelim :)

Bu tür diziler, gerçek mizah anlayışı olmayan kişiler tarafından izlenmediği için tutunamıyor. Bu arada 1, 2 gönderme yapıldığı için bitirildi Leyle ile Mecnun. Aynı şekilde İşler Güçler, Kardeş Payı ve Ben de Özledim gibi diziler de bitirildi. Dizi gelmez fakat film gelebilir.

Şu an için iki ihtimal de yok. Burak Aksak, Bana Masal Anlatma filminden sonra şimdi de Kudret filmini çekiyor. Burak Aksak olmadan Leyla ile Mecnun olma ihtimali zor. Dizi yarım kaldığı için kafasındaki alternatif sonları içeren kitap yazmayı düşünüyordu. Şimdilik kitaptan ötesi zor gözüküyor.

Başlayacağını sanmam. Zaten başlasa bile bizim mizahtan anlamayan halkımız izlemez. Onlar yabancı ülkelerde yayınlan dizilerin çakmalarını izlesinler, onlar deniz yıldızı izlesinler, onlar beni affet izlesinler, onlar yaz aylarında yayınlanan saçma aşk dizilerini izlesinler, onlar gram komik olmayan sitcom dizilerini izlesinler. Bırakın bari aklınızdaki gibi güzel kalsın Leyla ile Mecnun. Zaten Ben de özledim de gösterilen final sahnesinden sonra izlemeye yüreğim dayanmaz. En çok da ne koyuyor biliyor musunuz? Yukarıda saydığım salak diziler bile reyting alırken Mutlu ol yeter gibi dizilerin reyting kurbanı olması. Akasya durağının tekrarı bile Mutlu ol yeteri geçmişti. Artık "Ben mi salağım acaba?" diye düşünmeye başladım. İnsanın her izlediği dizi yayından kalkar mı?

Son düzenleme:
Yeniden başlaması zor, Onur Ünlü geçenlerde verdiği bir röportajda leyla ile mucnun defterinin artık kapandığını söylemişti. Diziyi sinemaya dökmek isteselerdi şimdiye kadar yaparlardı, tüm ekip dağıldı.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı