Han Lue Hectopat Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 184 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2020 #1 Arkadaşlar lfs6r indirdim ve sunucu listesine erişebilmek için netherlands sunucusunu seçtim fakat 20 dakikayı aşmasına rağmen dosya durumu %0 olarak gözüküyor. Bu normalde de böyle uzun mu sürer? Çözümü var mıdır?
Arkadaşlar lfs6r indirdim ve sunucu listesine erişebilmek için netherlands sunucusunu seçtim fakat 20 dakikayı aşmasına rağmen dosya durumu %0 olarak gözüküyor. Bu normalde de böyle uzun mu sürer? Çözümü var mıdır?
JohnConstantine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 3.920 Makaleler 3 Çözümler 46 Yer Jerusalem 9 Eylül 2020 #2 LFS çok eski bir oyun, şu an hala oyuncu kitlesi var mı ki? Artı 0 Eksi
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 9 Eylül 2020 #3 Bu oyun yaşıyor mu ki hala? Artı 0 Eksi
KS KS Han Lue Hectopat Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 184 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2020 #4 Ellie Williams dedi: Bu oyun yaşıyor mu ki hala? Genişletmek için tıkla... Oyuna da amma taktınız arkadaşlar çoğu oyundan daha büyük bir kitlesi var şu an hala gğncel modlar çıkıyor sunucular açılıyor. Artı 0 Eksi
Ellie Williams dedi: Bu oyun yaşıyor mu ki hala? Genişletmek için tıkla... Oyuna da amma taktınız arkadaşlar çoğu oyundan daha büyük bir kitlesi var şu an hala gğncel modlar çıkıyor sunucular açılıyor.