LFS terimleri nelerdir?

rRype

Hectopat
Yer
Antarktika
Oyunu Assetto Corsa'ya benzetmek istiyorum araba modu harita modu falan nasıl kurabilirim? Tweak, lazy, driver POS gibi terimler ne anlama gelir? Oyuna nasıl başlayacağım? Kafamda bir sürü soru var. Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

Driver pos, oyuna kurduğun bir araba modunun sürücü konumu ile uyumlu olmaması durumunda sürücünün pozisyonunu değiştirip direksiyona tam uyumlu hâle getirmek için kullanılan bir uygulama.

Tweak ise aracın performansını, lastik kalınlığını, gücünü, vites sayısını vb. her şeyini istediğin gibi ayarlayabildiğin bir yazılım.

Lazy ise bildiğim kadarıyla aracın gösterge panelini değiştiriyor. Kullanmadım, detayını bilmem.

Tweak yazılım gibi bir şey hocam, driver POS ise sizin oturuş pozisyonunuzu ayarlıyor, genellikle modlu araçlarda oturuş pozisyonunu değiştirmek gerekiyor, lazy ise modlu araçların göstergelerini yapmanıza yarıyor, bazı modlu araçların dosyasında lazy dosyası oluyor bununla o araca ait gösterge yapılıyor tabii bu isteğe bağlı bir şey biraz da, modlar için ise araç modu gerekli bana göre, kaliteli sitelerden kaliteli araçlar indirmeniz oyunu bambaşka bir yere taşıyor, harita modu bence pek gerekli değil, bu arada Online oynamanız sizin için daha iyi olabilir troll sunuculara girmezseniz tabii.

Mod yapabilmek için video izlemeniz sizin için daha öğretici olur,
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…