Veyrn Hectopat Katılım 8 Ekim 2018 Mesajlar 198 5 Ocak 2019 #11 .I.N.И.A. dedi: Bende almayı düşünmüştüm ama Trendyol.com ne kadar güvenilirdir bilemediğim için vazgeçmiştim. Genişletmek için tıkla... Sorun çıkıcağını sanmıyorum zaten satıcı Trendyol değil Beta Plus Teknoloji N11 sayfasında binlerce satışları var ve puanlarıda baya iyi
.I.N.И.A. dedi: Bende almayı düşünmüştüm ama Trendyol.com ne kadar güvenilirdir bilemediğim için vazgeçmiştim. Genişletmek için tıkla... Sorun çıkıcağını sanmıyorum zaten satıcı Trendyol değil Beta Plus Teknoloji N11 sayfasında binlerce satışları var ve puanlarıda baya iyi
GKD Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 5.747 Makaleler 23 Çözümler 81 Yer LTBE Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2019 #12 Hayırlı olsun [emoji4]
osmanoguz Kilopat Katılım 18 Kasım 2014 Mesajlar 132 Yer Adana Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Ocak 2019 #13 Oyun için genellikle TN panel öneriliyor. Çünkü düşük ms ve yüksek hertz sunması açısından tercih ediliyor. IPS vs TN vs VA - Which Is Best For Gaming? [Simple Guide] burda detaylıca anlatılmış.
Oyun için genellikle TN panel öneriliyor. Çünkü düşük ms ve yüksek hertz sunması açısından tercih ediliyor. IPS vs TN vs VA - Which Is Best For Gaming? [Simple Guide] burda detaylıca anlatılmış.
Sametsezgn Decapat Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 142 5 Nisan 2019 #14 anonimgezinen dedi: HP 22F 2XN58AA 21.5 Kesinlikle tavsiye ederim, renkler gerçekten iyi, IPS panel, freesync ve 75 hz özellikleri bu fiyata başka monitör yok. 2018 model ince çerçeve. Ben aldığımda 699 Lira idi, ucuzlamış. Genişletmek için tıkla... film rahatca izleniyor mu?
anonimgezinen dedi: HP 22F 2XN58AA 21.5 Kesinlikle tavsiye ederim, renkler gerçekten iyi, IPS panel, freesync ve 75 hz özellikleri bu fiyata başka monitör yok. 2018 model ince çerçeve. Ben aldığımda 699 Lira idi, ucuzlamış. Genişletmek için tıkla... film rahatca izleniyor mu?