LG 22MK 400H monitör alınır mı?

ekrankartı

Hectopat
  • Windows 10
  • R7 240
  • 8 GB RAM
  • i3 2120 CPU

En fazla 600 TL'lik monitör almak istiyorum, bu monitöre karar verdim kullananlar var mı, sıkıntısı falan olur mu ve sistemimle uyar mı? Ayrıca LG firması monitörler de iyi midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle LG marka iyi bir marka, monitör 1080 p ama zaten ekran kartı daha üstü oyun oynatmayacaktır. Kasayı yenilerim ondan sonrada kullanırım diyorsan çok iyi yapmıyorsun. Oyun dünyasında gerçekten devrim atlıyoruz yani artık 1080p altı oyunlar yok nerdeyse. Bir önerim ok ama kasayı geliştireceksen alma derim o modelden.
Umarım ardımcı olmuşumdur.

Öncelikle LG marka iyi bir marka, monitör 1080 p ama zaten ekran kartı daha üstü oyun oynatmayacaktır. Kasayı yenilerim ondan sonrada kullanırım diyorsan çok iyi yapmıyorsun. Oyun dünyasında gerçekten devrim atlıyoruz yani artık 1080p altı oyunlar yok nerdeyse. Bir önerim ok ama kasayı geliştireceksen alma derim o modelden.
Umarım ardımcı olmuşumdur.
Toplu bir şey değiştireceğim yok ama para geçince elime parça parça geliştiriyorum. Monitörden sonra ellemiyeceğim kasaya ileri dönük yeni PC toplayabilirim. Ama şu anlık daha fazla bütçe ayıramam monitöre.

Son düzenleyen: Moderatör:
toplu birşey değiştireceğim yok ama para geçince elime parça parça geliştiriyorum monitörden sonra ellemiyeceğim kasaya ileri dönük yeni pc toplayabilirim ama şuanlık daha fazla bütçe ayıramam monitöre
Bütçeyi herhangi bir şekilde 800 liraya yükseltmen mümkünse bu modeliniSamsung' un bu modelini tavsiye ederim, 60 hz ama çok fark edemezsiniz zaten 75hz ile 60 hz arasındakini (profesyonel oyuncu değilseniz). Renkleri gerçekten çok parlak, benim babam bilgisayar teknikeri ve ilk aldığında oyun için yapldığını sandım, ekran eğimi çok iyi, renkler nerdeyse canlı gibi, 1080p ama zaten
Monitör 1080p ama zaten ekran kartı daha üstü oyun oynatmayacaktır.
dedim. Zaten monitör inçleri aynı sayılır, yani 0,5 gibi birşeydi biri 21,5 biri 22 idi.
Neyse umarım yardımcı olmuşumdur(yine).

Alınır, aynı monitöre sahibim, renkler mükemmel, FreeSync desteği de var ve 75Hz.

Buna en yakın monitör AOC'un monitörü o da aynı özelliklere sahip fakat 800TL.

Alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı